D. Deniz MARANGOZ
Hectopat
Daha fazla
Seri çıkıyoruz arkadaşlar.
Seri çıkıyoruz arkadaşlar.
Din bazen kültürü de değiştirebiliyor. Mesela giden birinin arkasından sağlıcakla gitsin şeklinde su dökülmesi eski bir batıl inancın sonucu ortaya çıkmış hatta kültürleşmiş bir durumdur. Ve Müslüman olmama rağmen İslam ile alakası olmayan o su dökme hareketini yapmışlığım var.Müslüman değilim, dinle bir alakası yok kültür meselesi.
Konu sahibi araziyi terk ettiği için normaldir.@181272 Bir daha toplanamaz bu konu galiba.![]()
Konu sahibi araziyi terk ettiği için normaldir.![]()
Burası biraz kuralcı bir forum, bence yeriz. @Recep Baltaş"Dikkat dikkat, konu sahibi.
Topraklarınıza bekleniyorsunuz."
Herkese hayırlı sabahlar, artık benim için karaya çekilme vakti... Öğlene doğru ban yemeyiz umarım.![]()
Konuya dönecek olursak daha önce de belirttiğim gibi.Evet sorum bu sigara kullanıyorum benzinliğe gidip sigara alsam ve beni polis görse yakalasa sorun olur mu? Açıklama yapsam sigaram yok çünkü yarında dayanamam hatta pazartesiye kadar ne yapayım?
Sigarayı bırakmak için korona virüsünü bahane etmek mantıklı olabilir.Sağlık sektörü ile ilgili olmadıkça veya 155'i arayarak izin almadan herhangi bir neden ile dışarıya çıkmanız şu anda tamamen yasa dışıdır. İtiraz etmeniz söz konusu bile olamaz.
Ayrıca bakınız: Sokak çıkma yasağında bazı dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? - Technopat Sosyal
Ben kimsenin ağzına zorla sigara sokuşturmadım. İçiyorsan ve özellikle gençsen, sigarasızlığa sabır gösterme limitin oldukça düşük olur. Cebinde beş kuruş parası olmadığı için yere bakarak yürüyerekten, izmarit içenleri gördüm. Ben gerçekleri konuşurum sen ancak edebiyatını yaparsın. Ayrıca şakayla karışık bir mesajdı, sizin ciddiye alıp yorum yapmanız bile başlı başına anlayışınızda kıtlık olduğunun belirtisi.Allah en kötü durum olarak sadece bunu yaşatsın başka kötü durum yaşatmasın. İnsanların kötü durum olarak nitelendirdiği şeylere bak özellikle gençler için. Sigara kullanmak zaten başlı başına rezillik.
Edebiyatın tarihini sen yazmışsın bu mesajda haberin yok. Az daha abart ve engelli, akılsız, şizofren de bir de. Ben zaten yorumda genel olarak sigara kullanan insanlara hitaben demişim bu kadar alınganlık yaparak karşıdaki insanı gömmeye çalışmanın ne anlamı var? Anlaşılan yaş ufak fazla bir şey demeyeceğim. Hadi eyvallah. Millet laf yedirmeye yer arıyor.Ben gerçekleri konuşurum sen ancak edebiyatını yaparsın. Ayrıca şakayla karışık bir mesajdı, sizin ciddiye alıp yorum yapmanız bile başlı başına anlayışınızda kıtlık olduğunun belirtisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.