Sokağımda VDSL var ama ben ADSL kullanabiliyorum

eoxions

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
ISS olarak TürkNet kullanıyorum. Bulunduğum bölge de TürkNet’in altyapısı yok o yüzden Türk Telekom altyapısından yararlanıyorum. Sokaktaki diğer abonelerin hızlarına baktım durum şöyle;

NO1 63Mbps VDSL

NO4 44Mbps VDSL

NO5 15Mbps VDSL

NO6 15Mbps VDSL

NO7 13Mbps ADSL <— bu ben :))

NO13 13Mbps ADSL

NO15 50Mbps VDSL

NO16 41Mbps VDSL

NO17 13Mbps ADSL

NO21 50Mbps VDSL

NO22 50Mbps VDSL

Acaba bunun için dilekçe mi yazmam gerek? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Sokağın başında 63Mbps alıyor, sonunda 50Mbps alıyor ve de bunlar VDSL kullanıyor, benimle beraber yanımdaki üç binadaki hızlar düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de benzer durumdayım. Köşede oturuyorum. Bir sokakta 70 bina var 3-4'ünde fiber var. Diğer sokakta 10 bina var hiçbirinde yok. Bende de yok. Yeni binalara hat döşenirken direkt fiber döşüyoruz, otur oturduğun yerde, sıranı bekle diyorlar bana. Bunu diyen Türk Telekom. Superonline ve diğerlerinin olaydan haberi bile yok.

Bu olay çok saçma sonuç olarak altyapı geliyor eski binayıda yenile işte neden yoruyosun ki?
Telekom müdürlüğüne diğer adsl binalarla başvuruyum diyorum belki geri dönüş olumlu olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı