Sokak Düğünleri Yasaklanmadı mı?

İnsanımızın bir kısmı hala eski devirde olduğunu sandıkları için ve babadan oğla nesil gibi aktarılan bazı cahil kısmımız olduğu için bu hep devam edecektir.

Malesef devam ediyor. Yasak olsa bile pek taktıklarını düşünmüyorum. Polisi aramıştım bir kere evde ananem rahatsızdı geliceğini söylemişlerdi ama gelmemişlerdi..

Düğün yine iyi aha bizim evin tam önündeki eve çingenler taşındı her gün roman havası açıyorlar son ses. Allah'a emanet yaşıyoruz bir gün birbirimizi silahla vuracaz ama ne zaman belli değil.
İnanmazsınız 15 dk önce Gazapizm şarkısı bitti ortam şuan sessiz sakin. Az sonra yatarım.

Bence artık sokakta düğün yapılmamalı. O eskidendi. İnsanların dışarı çıktığı zamanlardan kalmaydı. Şimdi kimse dışarı çıkmıyor ki. Sosyal medyada takılıyorlar.

Bu arada neden benim kullandığım cümleleri tekrar ediyorsun sebebini öğrenebilir miyim ?
Öğrenemezsin.

Bence artık sokakta düğün yapılmamalı. O eskidendi. İnsanların dışarı çıktığı zamanlardan kalmaydı. Şimdi kimse dışarı çıkmıyor ki. Sosyal medyada takılıyorlar.
Dediğim gibi artık sık sık yapılmıyor zaten. Yapanlar da az, kimseyi rahatsız etmedikleri süreç boyunca pek sorun teşkil etmiyor.

Halk, şu ilkellikten vazgeçmedi. Empati duygusu sıfır. Onu geçtim, hiç mi yaptırımı yoktur bu işin? Para cezası almalarını istiyorum, kudurdum evde gece gece.
Genelde belli bir saate kadar yapıyorlar. Karşı taraf anlayışsız ise pek işe yaramaz. Kendi bildiğini uygular.

Bizim orda her pazar yapıyorlar. Getiriyorlar ayvan kadar hoperlörleri, bas bas şarkılar çalınıyor. Keşke Türkçe bir şarkı çalsalar da dinlesek. Ama nerdee.... Erken işe gidecekler 22:00 gibi saatlerde uyuyor veya uyumaya çalışıyor. Bunlardan dolayı maalesef uyunmuyor. Tamamen kul hakkı bana kalırsa. Tüm mahalleyi inletmeye ne gerek var, düğünün olduğu yerdeki insanlar duysa yeter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…