Sokak kedisi ısırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemeği pislenecek diye yere koymadın ve penisine mi koydun? Komik geldi hocam kediler sertte ısırmaz sizin kedi hızlı çıkmış doktora gidin.

Yemeği pislenecek diye yere koymadın ve penisine mi koydun? Komik geldi hocam kediler sertte ısırmaz sizin kedi hızlı çıkmış doktora gidin.
Hocam sokakta çıplak gezmediğini düşünüyorum arkadaşının. Bacaklarının üstüne koymuş işte.
De bana da öyle geliyor biraz garip konu.

Yav penisime niye koyayım iyi misiniz hani üstüne bir şey koyarsınız ya pislenmesin diye kedi de gelip onu isiracakken yanlışlıkla beni ısırdı ne var bunda absürt olan bir şey onu anlamadım zaten derin ısırmadi diye de belirttim 2 kan çıktı bitti şu an da da sadece dokununca yanma oluyor hastahaneye gidip olursam asi olacağım ve bitecek. Sen yemeğini alıp bir şey olunca Kaldırıma mi koyuyor sonra yiyor musun.

Yav penisime niye koyayım iyi misiniz hani üstüne bir şey koyarsınız ya pislenmesin diye kedi de gelip onu isiracakken yanlışlıkla beni ısırdı ne var bunda absürt olan bir şey onu anlamadım zaten derin ısırmadi diye de belirttim 2 kan çıktı bitti şu an da da sadece dokununca yanma oluyor hastahaneye gidip olursam asi olacağım ve bitecek.
O zaman gidin aşı falan olun, dedikleri gibi yarın bir gün bir problem çıksa daha büyük sıkıntı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı