Sokak köpekleri saldırdı

Bu tarz saldırgan eylem gösteren köpekler toplanıp uyutulmalıdır. Zaten sokaklar köpeklerin yaşacağı alanlar değildir.
İnsan yapsa ceza alacak (normalde). Hayvanlara serbest sanki. Hayvanlar hayvan olarak kalmalı insan mertebesine çıkarılmamalı.

Hakkınızda pek iyi şeyler düşünmezdim çünkü benimde başıma geldi.
Herkesin başına gelmeden akıl etmesi gereken bir mevzu. Karşı olanları anlamlandıramıyorum.

Bu tarz saldırgan eylem gösteren köpekler toplanıp uyutulmalıdır. Zaten sokaklar köpeklerin yaşacağı alanlar değildir.

"Uyutulmalıdır" kelimesine kesinlikle katılmıyorum. Bir hayvansever olarak toplatılmasına birşey diyemem ama barınakların da hali ortada.

Gerçekten bunların sayısı artık çok arttı her gece görüyorum bazen uyutmuyorlar bile gerçekten insanlara zarar gelmeden bu işin çözülmesi gerek.

"Uyutulmalıdır" kelimesine kesinlikle katılmıyorum. Bir hayvansever olarak toplatılmasına birşey diyemem ama barınakların da hali ortada.
Toplatıp ne yapacaklar sorusu geliyor insanın aklına bundan sonra ama ? Durup dururken kimse istemez zaten öldürülmelerini. Acaba gerçekçi bir çözümü var mı bu mevzunun ?

Siz gene bir şekilde kurtulmuşsunuz. Şuan kadını düşünüyorum. Kim bilir ne yaptı. Umarım oda kurtulmuştur. Köpekler gerçekten bu aralar çok saldırgın olmaya başladılar. Aslında herşeyin suçu insan. Belediyenin toplaması şart. Belli yaşlı insanlar bile karşı gelemezken küçük çocuklar ne yapabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…