Sokak köpeklerinden kurtulma

• Konuyu başlatan MaSSTT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.048
Barınakta haftalarca aç susuz bırakıyorlar bu kadar zalim olacak bir şey yapmamışlar sizde hayvanlarınıza sahip çıksaydınız. Eğer belediyeye şikayet ederseniz cidden gidip o hayvanların yemeğine zehir katıp öldürün daha iyi en azından direkt ölürler. Hayvanlar size ne yaptı? Havlıyorlar diye mi kurtulmak istiyorsunuz?
Hayvanımı boğup öldürmüşler dedi adam.

Barınakta haftalarca aç susuz bırakıyorlar bu kadar zalim olacak bir şey yapmamışlar sizde hayvanlarınıza sahip çıksaydınız. Eğer belediyeye şikayet ederseniz cidden gidip o hayvanların yemeğine zehir katıp öldürün daha iyi en azından direkt ölürler. Hayvanlar size ne yaptı? Havlıyorlar diye mi kurtulmak istiyorsunuz?

Ne yapayım işe gidiyorum yem kendi kendinemi gelecek onlara.

Son düzenleme:
30 milyon köpek var. Resmen ülkeyi köpeklerle paylaşıyoruz. Gitmeleri gerekiyor. Ya da kısırlaştırılıp kontrollü üreyecekler. Bundan 5 10 yıl sonra köpek nüfusu 3 5 milyon kaldığı zaman hiçbir sorun olmayacaktır.

Asıl çözüm o zaten. Bakın köpekleri savunmuyorum ama cidden barınağa verirseniz aç susuzluktan ölüyorlar yazık hayvanlara. Kızgın atıyorsunuzda doğru söylüyorum kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı