Sokak köpeklerinden memnun musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sokaklarda bu kadar çok köpek bulunmasından ben çok rahatsız oluyorum. Marketlerin önünde, sokak kenarlarında çoğu yerde karşıma çıkıyorlar ve tek değiller, gruplar halinde dolanıyorlar. Gerçekten ben sebepsizce köpekler tarafından kovalanmaktan bıktım. Yolumu değiştirmekten bıktım. "Acaba saldıracak mı?" Diye düşünmekten bıktım. Köpeği şikayet ediyorum alıyorlar, aşısını vurup aynı konuma bırakıyorlar.

Her şeye vergi ödüyoruz sokak hayvanları için de ödeyelim de barınak ve yiyecek temin edilsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi hayvanseverler sinirlenecek yazdığıma ama bir düşünün küçük bir çocuğu köpeklerin parçaladığını hadi büyük olan bir nebze koruyabiliyor kendisini ama gerçekten çoğu köpek zararsız olsada böyleleride var. Ne zaman böyle bir konu görsem aklıma köpekler tarafından parçalanan 5-6 yaşındaki o küçük çocuk ve annesinin o hali geliyor, gözümün önünden atamıyorum.
Kesinlikle bir şeyler yapılması gerektiği ortada.
Bizim buradakilerde genelde sakin.

Ben en başta korkarak yaklaşıyorum yanına gelince tam ay ne kadar tatlış! Diyorum. Bence sıkıntı yok sadece geceleri havlamaları hariç.

Ben memnunum genelde marketlerin önünde oluyorlar marketten çıkarken hep seviyorum onları ama grup halide geziyorlar bazen ve saldırıyorlar onlardan bende rahatsızım tabii.

Japonya'da sokaktaki köpekler ve kediler toplanıp öldürülüyor. Böylece sokakta hayvan görme şansınız çok düşüyor. Böyle olmasını mı isterdiniz? Siz onlardan korkmadığınız sürece zaten gelmezler. Hiç bana saldırmadılar hayatım boyunca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı