Alıcı Soket 1155 Intel Core i5 İşlemci

900 e mi aldınız?
Evet hocam aciliyetten satıyordu forumda konusu vardı kaldırmış donanımhaberde.

900'e mi aldınız?

Nasıl 900e aldınız şuan merak ettim açıkcası.
İntel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz VATAN,FATURA,KUTU, FULLLLL - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 407784522 tok satıcılar 1000 1100 arası veriyor zaten dostum :) Aciliyeti varmış 900'e ikna ettik o da 1000 yazmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet hocam aciliyetten satıyordu forumda konusu vardı kaldırmış donanımhaberde.

İntel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz VATAN,FATURA,KUTU, FULLLLL - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 407784522 tok satıcılar 1000 1100 arası veriyor zaten dostum :) aciliyeti varmış 900 e ikna ettik oda 1000 yazmıştı
Ben K ibaresi bulunan işlemcileri 2. el tavsiye etmiyorum şahsen bilmiyorum sanki overclock ile baya yorulmuş sonrada satıyolar gibime geliyor :).

Ben K ibaresi bulunan işlemcileri 2. el tavsiye etmiyorum şahsen bilmiyorum sanki overclock ile baya yorulmuş sonrada satıyolar gibime geliyor :).
Garanti süresi gayet uzun o yüzden aldım :) Hiçbir sorunda yok çatır çatır oyunları oynuyorum hocam :) Hedef 1070'imi satıp 1080 takmak şimdi ondan sonra eksiğim kalmıyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
garanti süresi gayet uzun o yüzden aldım :) hiçbir sorunda yok çatır çatır oyunları oynuyorum hocam :) hedef 1070 imi satıp 1080 takmak şimdi ondan sonra eksiğim kalmıyor :)
O düşünceye bende girdim i7 7700 yaptım şimdide diyorum 1080 mi yapsam sonra vazgeçtim ya 1070 şuan her oyuna yetiyor nasılsa bazende alsam mı almasam mı arasında kalıyorum :)

@Emre Göktaş dolandırıcıdır. Hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Bilginize.

TUNCAY GÜVENÇ ADLI POLİS KİMLİĞİYLE DOLANDIRICILIK YAPAN ŞAHIS 20 YAŞINDA BİR VELEDDİR.TÜRKİYE DE DOLANDIRDIĞI KİŞİ SAYISI 100 DEN FAZLADIR...BENİM ŞAHSIMA VE AİLEME KÜFÜR ETTİ TELEFONDA VE WHATSAPP ÜZERİNDEN...ŞİKAYETİ SAVCILIĞA VERDİM.ELİMDE 10 LARCA SAYFA DELİL VE BELGE VAR ETRAFTAN DA TOPLAMIŞ OLDUĞUM

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı