Kulaklıkta 7.1 desteği yok. Ses bağlantısını 3.5mm jack ile yapıyor.
7.1 değil. Sanal 7.1. Aralarında çok fark var ve Rampage sanal 7.1'i düzgün yapamıyor.Hocam Rampage'in sitesinde 7.1 yazıyor.
Hocam 100 TL'ye alınır gibi geldi herhangi bir beklentim yok benim için 7.1 olmasi yeterli yani kulaklıkta çok titiz değilim.
Hocam Rampage'in sitesinde 7.1 yazıyor.
Hocam 100 TL'ye alınır gibi geldi herhangi bir beklentim yok benim için 7.1 olmasi yeterli yani kulaklıkta çok titiz değilim.
O kulaklığın vereceği 7.1 teknolojisinden bir şey bekleme. İğrenç bir ses oluşturur. Bunun yerine daha düzgün bir stereo tercih edebilirsin.
7.1 değil. Sanal 7.1. Aralarında çok fark var ve Rampage sanal 7.1'i düzgün yapamıyor.
Stereodan da gelir. Madem sağdan veya soldan gelmesi yeterliyse telefon kutularından çıkan kulaklıklardan kullanabilirsin.Hocam diyorum ya kulaklıktan bir beklentim yok yani BİM'deki 10 TL lil kulaklık ile bile oyun oynarim eğlencesine oynuyorum ve sesin soldan veya sağdan gelmesi yeterli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.