Şokta satılan Rampage RM-K27 kulaklık alınır mı?

Hayır alınmaz. Arkadaşım daha önce geldiğinde almıştı. Ses kalitesi vs çok kötü. Bunu alacağına ucuz telefon kulaklığı alsan aynı işlevi görür.

Hocam Rampage'in sitesinde 7.1 yazıyor.
Hocam 100 TL'ye alınır gibi geldi herhangi bir beklentim yok benim için 7.1 olmasi yeterli yani kulaklıkta çok titiz değilim.

O kulaklığın vereceği 7.1 teknolojisinden bir şey bekleme. İğrenç bir ses oluşturur. Bunun yerine daha düzgün bir stereo tercih edebilirsin.

O kulaklığın vereceği 7.1 teknolojisinden bir şey bekleme. İğrenç bir ses oluşturur. Bunun yerine daha düzgün bir stereo tercih edebilirsin.

Hocam diyorum ya kulaklıktan bir beklentim yok yani BİM'deki 10 TL lil kulaklık ile bile oyun oynarim eğlencesine oynuyorum ve sesin soldan veya sağdan gelmesi yeterli benim için.
7.1 değil. Sanal 7.1. Aralarında çok fark var ve Rampage sanal 7.1'i düzgün yapamıyor.

Hocam bu fiyata olarak düşünürsek sanal 7.1 olur zaten diyorum ya sesin sağdan ve soldan gelmesi yeterli ses kalitesi olarak kulaklıklarda titiz değilim yani BİM'deki 10 TL'lik kulaklık bile yetiyor ses kalitesi olarak.

Hocam diyorum ya kulaklıktan bir beklentim yok yani BİM'deki 10 TL lil kulaklık ile bile oyun oynarim eğlencesine oynuyorum ve sesin soldan veya sağdan gelmesi yeterli benim için.
Stereodan da gelir. Madem sağdan veya soldan gelmesi yeterliyse telefon kutularından çıkan kulaklıklardan kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı