Sol El İçin Mouse Önerisi

profjoker3

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Normalde sağ el mouselarını da kullanabiliyorum fakat sol elle kullanırken küçük baş parmağım boşta kaldığı için çok yoruluyor. Mümkünse biraz elim büyük olduğu için büyük ve düz yapıda olan yani hem sol el için, hem de sağ el için kullanılabilir düz mouseler önerirseniz güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde sağ el mouselarını da kullanabiliyorum fakat sol elle kullanırken küçük baş parmağım boşta kaldığı için çok yoruluyor. Mümkünse biraz elim büyük olduğu için büyük ve düz yapıda olan yani hem sol el için, hem de sağ el için kullanılabilir düz mouseler önerirseniz güzel olur.
Bütçe belirmemişsin sanırım bütçe sıkıntın yok. Nasıl oyunları ağırlıklı oynuyorsun?

SteelSeries, Razer gibi bilindik markaların sol el dizaynları var fakat Türkiye'de kolaylıkla bulunabilir mi bilmiyorum. Bunların yanı sıra simetrik mouselar da var. Bütçenizi ve hangi amaçla kullanacağınızı belirtirseniz daha da yardımcı oluruz.

bütçe sıkıntım yok fakat 300 tl üstü bir mouse alamam. Teşekkürler öneriler için
300 tl altında sol el için uygun bir mouse bulman zor bütçeyi yükseltmelisin sana 2-3 tavsiyede bulunursam
bunları alabilirsin bütçen yeterse

300 tl altında sol el için uygun bir mouse bulman zor bütçeyi yükseltmelisin sana 2-3 tavsiyede bulunursam
bunları alabilirsin bütçen yeterse
4 sene önce aldım mouseyi, motospeed v30 aldım memnunum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı