Hayır sol ALT ve sağ ALT gibi. Farklı şeylere yarıyorlar.İkisi de aynı işe yaramıyor mu zaten sol Shift sağ Shift diye bir şey yok ki sadece yerden dolayı sağ sol diye ayrılıyor ben öyle biliyorum yani.
İkisi de aynı işe yaramıyor mu zaten sol Shift sağ Shift diye bir şey yok ki sadece yerden dolayı sağ sol diye ayrılıyor ben öyle biliyorum yani.
Oyunda pite girmek için Shift p yapıyorum olmuyor sağdaki Shift'ten yapıyorum oluyor işte onu nasıl çözebilirim?
Oyunlarda kontroller seçeneği oluyor genellikle.Oyunda pite girmek için Shift p yapıyorum olmuyor sağdaki Shift'ten yapıyorum oluyor işte onu nasıl çözebilirim?
shift ile yazınca büyük harfle yazar ama sol shiftde olmuyor bence oyundan kaynaklı değilOyunlarda kontroller seçeneği oluyor genellikle.
anlamadım?Kısa yolun doğru olduğun ARM'in misin? Belki ikisi de aynı görevi görüyordur ama sol Shift bozulmuştur.
Şimdi düzelttim.shift ile yazınca büyük harfle yazar ama sol shiftde olmuyor bence oyundan kaynaklı değil
anlamadım?
muhtemelen shift tuşu bozuldu diğer oyunlardada aynı :/Şimdi düzelttim.
Muhtemelen Shift tuşu bozuldu diğer oyunlarda da aynı :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.