Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 8 18 Ağustos 2024 #1 Resim; Fotoğrafın sol üstüne bakarsanız küçücük yamulma gibi bir şey var. İşlemciyle anakartın pinlerini kazıyınca oldu, çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2024
Resim; Fotoğrafın sol üstüne bakarsanız küçücük yamulma gibi bir şey var. İşlemciyle anakartın pinlerini kazıyınca oldu, çalışır mı?
ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 18 Ağustos 2024 #2 Çalışır hocam, pinlere zarar gelmediği sürece bir sorun olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
I ısıkarayanbirey Picopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 126 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 Gayet çalışır. Artı 0 Eksi
KS KS Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 8 18 Ağustos 2024 #4 ggwp9191 dedi: Çalışır hocam, pinlere zarar gelmediği sürece bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Intel işlemci pinlere benzeyen sarı şeylere zarar gelme ihtimali var mı? ısıkarayanbirey dedi: Gayet çalışır. Genişletmek için tıkla... ggwp9191 dedi: Çalışır hocam, pinlere zarar gelmediği sürece bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam satacaktım işlemciyi 1kye dolandırıcı olmayayım diye sormak istedim burayada sağ olun ikinizde. Artı 0 Eksi
ggwp9191 dedi: Çalışır hocam, pinlere zarar gelmediği sürece bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Intel işlemci pinlere benzeyen sarı şeylere zarar gelme ihtimali var mı? ısıkarayanbirey dedi: Gayet çalışır. Genişletmek için tıkla... ggwp9191 dedi: Çalışır hocam, pinlere zarar gelmediği sürece bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam satacaktım işlemciyi 1kye dolandırıcı olmayayım diye sormak istedim burayada sağ olun ikinizde.
ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 18 Ağustos 2024 #5 Efrect dedi: Intel işlemci pinlere benzeyen sarı şeylere zarar gelme ihtimali var mı? Hocam satacaktım işlemciyi 1kye dolandırıcı olmayayım diye sormak istedim burayada sağ olun ikinizde. Genişletmek için tıkla... Hocam pinlere ve işlemcinin ortasındaki parçalara zarar gelmediği sürece çalışır o sadece tabaka bir şey değil. Artı 0 Eksi
Efrect dedi: Intel işlemci pinlere benzeyen sarı şeylere zarar gelme ihtimali var mı? Hocam satacaktım işlemciyi 1kye dolandırıcı olmayayım diye sormak istedim burayada sağ olun ikinizde. Genişletmek için tıkla... Hocam pinlere ve işlemcinin ortasındaki parçalara zarar gelmediği sürece çalışır o sadece tabaka bir şey değil.
KS KS Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 8 18 Ağustos 2024 #6 ggwp9191 dedi: Hocam pinlere ve işlemcinin ortasındaki parçalara zarar gelmediği sürece çalışır o sadece tabaka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı dokundum ben Intel işlemcilerin bozulması imkansız sandığım için tırnağımda değmiş olabilir bozulmamıştır değil mi? Artı 0 Eksi
ggwp9191 dedi: Hocam pinlere ve işlemcinin ortasındaki parçalara zarar gelmediği sürece çalışır o sadece tabaka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı dokundum ben Intel işlemcilerin bozulması imkansız sandığım için tırnağımda değmiş olabilir bozulmamıştır değil mi?
ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 18 Ağustos 2024 #7 Efrect dedi: Hocam bayağı dokundum ben Intel işlemcilerin bozulması imkansız sandığım için tırnağımda değmiş olabilir bozulmamıştır değil mi? Genişletmek için tıkla... Valla denemeden bilemezsin hocam. Statik elektrik verdiysen bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Efrect dedi: Hocam bayağı dokundum ben Intel işlemcilerin bozulması imkansız sandığım için tırnağımda değmiş olabilir bozulmamıştır değil mi? Genişletmek için tıkla... Valla denemeden bilemezsin hocam. Statik elektrik verdiysen bozulmuş olabilir.
KS KS Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 8 18 Ağustos 2024 #8 ggwp9191 dedi: Vallahi denemeden bilemezsin hocam. Statik elektrik verdiysen bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer statik elektrik böyle bir şey ise hayır vermedim. Artı 0 Eksi
ggwp9191 dedi: Vallahi denemeden bilemezsin hocam. Statik elektrik verdiysen bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer statik elektrik böyle bir şey ise hayır vermedim.
ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 18 Ağustos 2024 #9 Efrect dedi: Eki Görüntüle 2287294 Eğer statik elektrik böyle bir şey ise hayır vermedim. Genişletmek için tıkla... Tamam %80 çalışıyordur hocam. Artı 0 Eksi
Efrect dedi: Eki Görüntüle 2287294 Eğer statik elektrik böyle bir şey ise hayır vermedim. Genişletmek için tıkla... Tamam %80 çalışıyordur hocam.
KS KS Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 8 18 Ağustos 2024 #10 ggwp9191 dedi: Tamam %80 çalışıyordur hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bu statik elektriğe ben hiç dikkat etmeden sıkılınca RAM'i falan çıkar tak yapıyorum nasıl statik elektrik riskini azaltabilirim? Artı 0 Eksi
ggwp9191 dedi: Tamam %80 çalışıyordur hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bu statik elektriğe ben hiç dikkat etmeden sıkılınca RAM'i falan çıkar tak yapıyorum nasıl statik elektrik riskini azaltabilirim?