Solak elektro gitar önerisi

root909

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce klasik gitar ve akustik gitar çaldım. İlk defa elektro gitar çalacağım ve bunun için solak elektro gitar seti arıyorum. (Amfi falan ihtiyacım olan her şey içinde olacak, pena önemli değil. Siyah olması önemli.) Elektro gitar pazarını çok bilmediğimden bir fiyat aralığı söyleyemiyorum ama ucuz orta pahalı olarak atarsanız değerlendiririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha önce klasik gitar ve akustik gitar çaldım. İlk defa elektro gitar çalacağım ve bunun için solak elektro gitar seti arıyorum. (Amfi falan ihtiyacım olan her şey içinde olacak, pena önemli değil. Siyah olması önemli.) Elektro gitar pazarını çok bilmediğimden bir fiyat aralığı söyleyemiyorum ama ucuz orta pahalı olarak atarsanız değerlendiririm.
Cort markasına bakabilirsin fiyat performans olarak iyidir. Bu arada ben de bir solak müzisyenim ne çektiğini çok iyi anlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı