Şu anda G300s kullanıyorum fakat artık temassızlık yapmaya başladı ve sanırım satışı da kalktı. Önerebileceğiniz simetrik mouse var mıdır? Solaklara özel olanlar aşırı pahalı oluyor çünkü.
Bütçe 1500-2500 civarı. Ellerim küçük o yüzden büyük ve ağır mouse ları tutmada az zorlanıyorumButceniz ve el boyutunuzla tutus sekliniz nedir?
Bütçe 1500-2500 civarı. Ellerim küçük o yüzden büyük ve ağır mouse ları tutmada az zorlanıyorum
![]()
Mchose A5 Ultra Mouse
Mchose A5 Ultra Mouse MC-A5-8S detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Evet yanlarındaki tuşları sıkla kullanıyordum G300s de ama biraz araştırma yaptım sanırım bunun gibi tuşları yanda değilde hemen yukarısında olan fare yok.H
Hocam fare güzel de konu sahibi farenin yanındaki tuşları da kullanabileceği bir fare istemiş sanırım. Bu bütçede öyle bir fare var mı?
Tabi senin dediğin gibi sağ tarafındada tuş olan farelerde işimi görürH
Hocam fare güzel de konu sahibi farenin yanındaki tuşları da kullanabileceği bir fare istemiş sanırım. Bu bütçede öyle bir fare var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.