tekinoğlu Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #1 Soldan CTRL Windows tuşu ve alt tuşu çalışmıyor ,bunu nasıl çözerim? sistemsel olduğunu düşünüyorum. Çünkü ışıkları hala yanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Soldan CTRL Windows tuşu ve alt tuşu çalışmıyor ,bunu nasıl çözerim? sistemsel olduğunu düşünüyorum. Çünkü ışıkları hala yanıyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.283 Makaleler 3 Çözümler 197 7 Aralık 2020 #2 Başka bir bilgisayarda test edebilirsin. Eğer onda da çalışmazsa klavye sorunlu demektir. Artı 0 Eksi
C cankoc Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #3 Kendi klavyemden örnek veriyim FN+Win Başlat tuşunu kitliyor FN+CRTL Ctrl tuşunu kitliyor gibisinden deneyin bi, olmadı klavye yazılımını tekrardan kurun Artı 0 Eksi
Kendi klavyemden örnek veriyim FN+Win Başlat tuşunu kitliyor FN+CRTL Ctrl tuşunu kitliyor gibisinden deneyin bi, olmadı klavye yazılımını tekrardan kurun
KS KS tekinoğlu Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #4 ItsAllGoodman dedi: Başka bir bilgisayarda test edebilirsin. Eğer onda da çalışmazsa klavye sorunlu demektir. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayarda denedim klavye sorunlu ama dün gayet düzgün çalışıyordu neden oldu bilmiyorum donanımcıya versem düzeltebilir mi? cankoc dedi: Kendi klavyemden örnek veriyim FN+Win Başlat tuşunu kitliyor FN+CRTL Ctrl tuşunu kitliyor gibisinden deneyin bi, olmadı klavye yazılımını tekrardan kurun Genişletmek için tıkla... olmadı Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Başka bir bilgisayarda test edebilirsin. Eğer onda da çalışmazsa klavye sorunlu demektir. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayarda denedim klavye sorunlu ama dün gayet düzgün çalışıyordu neden oldu bilmiyorum donanımcıya versem düzeltebilir mi? cankoc dedi: Kendi klavyemden örnek veriyim FN+Win Başlat tuşunu kitliyor FN+CRTL Ctrl tuşunu kitliyor gibisinden deneyin bi, olmadı klavye yazılımını tekrardan kurun Genişletmek için tıkla... olmadı
alperen_gg Femtopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #5 tekinoğlu dedi: Soldan CTRL Windows tuşu ve alt tuşu çalışmıyor ,bunu nasıl çözerim? sistemsel olduğunu düşünüyorum. Çünkü ışıkları hala yanıyor. Genişletmek için tıkla... Redragon K555-1 INDRAH RGB Mekanik Gaming Klavye Redragon K555-1 INDRAH RGB Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr aynı sorun şuan benim klavyemde var çözebildiysen bana ulaşabilirmisin Artı 0 Eksi
tekinoğlu dedi: Soldan CTRL Windows tuşu ve alt tuşu çalışmıyor ,bunu nasıl çözerim? sistemsel olduğunu düşünüyorum. Çünkü ışıkları hala yanıyor. Genişletmek için tıkla... Redragon K555-1 INDRAH RGB Mekanik Gaming Klavye Redragon K555-1 INDRAH RGB Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr aynı sorun şuan benim klavyemde var çözebildiysen bana ulaşabilirmisin