Çözüldü Solgar multivitamin değerleri dogru mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shinichi_Izumi

Zeptopat
Daha fazla  
Nature's supreme adlı önerilen multivitamin içerisinde 25mcg B12 vitamini gözükürken.

Solgar multiple male multivitamin içerisinde 167mcg B12 vitamini gözükmekte malum unutkanlık problemi bulunan bir insan olarak bu değerler dogru mu çok merak ediyorum.

Çözüm
Evet. Solgar'ın değerleri doğru. Aşırı köklü ve büyük bir firma, Türkiye'de de vitaminler arasında altın standarttır. Fiyatıyla da kalitenin ucuz olmadığını belli ediyor zaten. Yurtdışında bile artı özelliği kalitesi, eksi özelliği fiyatı olarak geçer.

Evet. Solgar'ın değerleri doğru. Aşırı köklü ve büyük bir firma, Türkiye'de de vitaminler arasında altın standarttır. Fiyatıyla da kalitenin ucuz olmadığını belli ediyor zaten. Yurtdışında bile artı özelliği kalitesi, eksi özelliği fiyatı olarak geçer.

Çözüm

Sınav senesinde kullanmaya değer mi yoksa natures yeterli olur mu acaba?

Hekime danışmadan takviye gıda almayın.
Solgar güvenilir bir firmadır söylendiği gibi ancak ihtiyacınız olmadığı halde takviye almak da doğru değildir bunu da göz önünde bulundurun.

İhtiyacım olmasa neden böyle bir konu açayım hocam öylesine hap mı atıyorum lütfen mantıklı cevaplar verin.

Bir değeriniz eksikse kaliteyi fiyata tercih edin. Kan tahlillerinizde B12 normalse kullanmanıza gerek yok.

O halde solgar tercih edecegim. Teşekkürler.

İhtiyacım olmasa neden böyle bir konu açayım hocam öylesine hap mı atıyorum lütfen mantıklı cevaplar verin.

O halde solgar tercih edecegim. Teşekkürler.

Rica ederim. Alt tarafı bir uyarı geçilmiş hocam, direkt kişisel algılamayın. Ne güzel siz bilinçliymişsiniz. Ama olmasaydınız belki kafanıza göre kullanacaktınız, o yüzden basit bir uyarıdan zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…