Solid 2014 nasıl indirilir?

makmüh1

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, haftaya vizem var. Solid 2014 indirmeye çalışıyorum ama bulamıyorum, yardımcı olabilecek biri var mı?
Okulda 2014 sürümünü kullanıyoruz ve kendi bilgisayarıma indirmek istiyorum.

Hocam Facebook'da cncteknik adli bir sayfa var orada dosyalar bolumunde bulunuyor SolidWorks 2014.kurulumu basit YouTube'da adim adim kuran bir sürü video var. Sayfanin resmi Türk bayragi bulamazsaniz davet gonderebilirim.

Tabii buyurun, bu arada o grupda istemeyeceginiz kadar program var Ansys'den tutun camlere kadar hepside Windows 10-11 calisiyor dogru kurulumlar ile.

T

Tabii buyurun, bu arada o grupda istemeyeceginiz kadar program var Ansys'den tutun camlere kadar hepside Windows 10-11 calisiyor dogru kurulumlar ile.

Teşekkürler, indirdiğim bu programda SolidCAM'de var mı acaba yoksa ekstra bir program daha indirmek gerekiyor mu?
SolidWorks 2014 SP4.0 Win32/x64 Full Multilanguage Integrated
olan dosyayı indiriyorum

Tüm ifadeler:
33

Hocam SolidCAM ayri bir program o grupta SolidCAM de var. SolidCAM adamdır(sanayıcı tecrubesı ıle sabıt).arada bir malliklari oluyorda napalim her guzelin bir kusuru var, SolidCAM ile islemesi zor olan formlu parcalari nxcam de isliyorum. Bu arada SolidCAM'i kuracak iseniz bilgisayarinizin Windows 10 olmasini tavsiye ederim Windows 11'de kuramadim ben. Windows 10'a kesin kurarsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı