SolidWorks 2015 Türkçe Dil Sorunu

bu ayarıda yaptım fakat değişen bir şey yok hala program ingilizce.
Bu konuda benim şöyle bir tezim var.Bilgisarıma one recovery ile format attım.İşlem sonunda bilgisayarımın yarısı türkçe yarısı ingilizce olmuştu bu sorunu Komut İstemi(yönetici) kısımından bilgisayarımdaki ingilizce dil paketini silip türkçe dill paketi kurark düzeltmiştim.Şuan bilgisayarımın tamamı türkçe.Ama SolidWorks türkçe olmuyor sorunum burdan kaynaklanıyor olabilir ve bunuda nasıl çözeceğimi henüz çözemedim.
BİLGİSAYARIM LENOVA İDEAPAD Z50 - İ7 İŞLEMCİ

Dosya Ekleri

• 1.png
    59,3 KB · Görüntüleme: 514
  • 2.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 403
  • 3.png
    87,1 KB · Görüntüleme: 361
Sadece öneriydi ben denememiştim kurmadan yapmayı olduysa ne mutlu iyi çalışmalar öyleyse

Benim acımdan sorun yok hoca ben zaten bu işin içindeyim çekirdekten buyana makine teknikeriyim autocad,solidworks,mastercam,catia,3dmax,vray yolun sonu. sakın yanlış anlama kendimi övmüyorum işim gereği bunları kullanıyorum.

ben meslek lisesinde Autocad ile tanıştım üniversitede aynı şekilde devam şuanda da hobi ve kısmen iş maksadı ile kullanıyorum Solid ile yeni tanıştım sayılır hazır denk gelmişken sorayım Solidworks mouse scroll tam tersi işlevi mümkün müdür? autocad ile karşılaştırıldığında tam tersi ve alışmak gerçekten zor

Birde orta topa bastığımızda sağa sola çevirmek yerine taşıma işlemini gerçekleştirebilmek aynı şekilde normalde ctrl+orta top ile taşıyoruz ya onuda çevirme olarak ayarlamak mümkün müdür? ben bile anlamam sanırım yazdığımı ama umuyorum anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…