SolidWorks "Çizimde tek bir açık profil bulunmalıdır." hatası

SpaceSoldier

Kilopat
Yer
Pluton
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. SolidWorks'te ekte bulunan feder ekleme hatasını almaktayım. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

feder hata.png

Düzlemi tam ortaya aldım ve iki yöne genişleyen şekilde federimi oluşturdum. Bu seferde çizmemiş olmama rağmen üst taraflara taştı.

Dosya Ekleri

• hata2.png
    hata2.png
    141 KB · Görüntüleme: 490
İlla bu eklentiyi mi kullanmanız lazım? Alt düzlem üstüne exture atıp yan düzlemden kesim işlemi de yapabilirsiniz.

Feder işlemi silindir gibi düzgün olmayan yüzeylerde en sağlıklı çözümdür, ekstrüzyon da elbette çözümü getirir ama neticede aradığımız şey çözümden öte en hızlı ve en sağlam çözüm.

Bu arada @SpaceSoldier acaba SolidWorks'ü kullanma amacın nedir? Robotik yarışması mı, üniversite öğrenciliği vs mi? Crack mi kullanıyorsun?

Feder işlemi silindir gibi düzgün olmayan yüzeylerde en sağlıklı çözümdür, ekstrüzyon da elbette çözümü getirir ama neticede aradığımız şey çözümden öte en hızlı ve en sağlam çözüm.

Bu arada @SpaceSoldier acaba SolidWorks'ü kullanma amacın nedir? Robotik yarışması mı, üniversite öğrenciliği vs mi? Crack mi kullanıyorsun?

Üniversite öğrencisiyim. Kendimi geliştirmek için çalışma yapıyorum. Maalesef crack kullanıyorum. Keşke AutoCAD gibi öğrenci lisansı imkanı tanısalar.

Hocam dilerseniz bana Telegram'dan ulaşın, SolidWorks 2020-21 için bu yılın temmuz ayına kadar geçerli lisansı ulaştırayım. 2021-22 için de aldığımızda imkanlar hala elverişli ise ulaştırırım. @nerdenbaksantutarsizlik

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı