SolidWorks için 10.000 TL laptop önerisi

Bütçe
10.000
Tm hocam ama Acer'in ekran kartı var oda daha iyi değil i bir de r7mi güçlü yoksa i5 10.nesil mi?

Acer G1 işlemcili bir PC R7 fark atar buna.
Ayrıca Acer'in o kasasında hava çıkış alanı yok.
Çünkü işlemcinin ısınmayacağını düşünmüşler.
Bu bir hata.
O cihaza para vermem ben.

Acer G1 işlemcili bir PC R7 fark atar buna.
Ayrıca Acer'in o kasasında hava çıkış alanı yok.
Çünkü işlemcinin ısınmayacağını düşünmüşler.
Bu bir hata.
O cihaza para vermem ben.

Hocam iyi akşamlar tekrardan ben kusura bakmayın😁. Az önce babamla laptoplara bakıyorduk şöyle bir laptop bulduk bu R7'li laptoptan daha mı iyidir? Baktım arada 2bin TL fark var bir de 1650 ekran kartı olunca size bir danışmak istedim bakarsanız sevinirim hocam teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221023-202601_Trendyol.jpg
    Screenshot_20221023-202601_Trendyol.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi akşamlar tekrardan ben kusura bakmayın😁. Az önce babamla laptoplara bakıyorduk şöyle bir laptop bulduk bu R7'li laptoptan daha mı iyidir? Baktım arada 2bin TL fark var bir de 1650 ekran kartı olunca size bir danışmak istedim bakarsanız sevinirim hocam teşekkürler.

Bu seviye çıkarsanız daha iyi cihazlar var.

Bu seviye çıkarsanız daha iyi cihazlar var.

Hocam hangisinin işlemcisi güçlü? Acer'in klavyesi tek renk mi? Bir de Acer'in özelliklerin 3050 Ti yazıyor ama başlıkta 1650 yazıyor hangisi doğrudur ? Bir de benim attığım PC'nin 144 Hz ekranı 500 GB SSD'i vardı. bunda ise 60 Hz ve 256 GB SSD var. Hangisinin işlemcisi daha iyi FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangisinin işlemcisi güçlü? Acer'in klavyesi tek renk mi? Bir de Acer'in özelliklerin 3050 Ti yazıyor ama başlıkta 1650 yazıyor hangisi doğrudur ? Bir de benim attığım PC'nin 144 Hz ekranı 500 GB SSD'i vardı. bunda ise 60 Hz ve 256 GB SSD var. Hangisinin işlemcisi daha iyi FPS verir?

Ekran kartı GTX1650 hocam klavye rengi tekmi bunu bulamadım.
Ama kasa yapısı olarak ve işlemci gücü olarak Acer daha iyi..
ASUS'un A15 serisinde ısınma sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı