SolidWorks öğrenciye veya okula özel ücretsiz sürüm var mı?

Aantares

Hectopat
Daha fazla  
SolidWorks'u satın almak için çok yüksek bir meblağ ödemek gerekiyor ve bu benim için imkansız. Ve ben bunu okulum için proje yaparken kullanmak istiyorum. Öğrenciye veya okula ücretsiz sürüm vesaire bilen var mıdır?

SOLIDWORKS Öğrenci Lisansı - SOLIDWORKS, SolidCAM, Cimatron Türkiye Distribütörü - TEKYAZ
Buraya mail atın ve 3DExperience hesabı açın size forumlarına katılmanız için bir link atacaklar daha sonra forumda ücretsiz lisans alımı ile ilgili wiki var ordaki adımları takip ederek önce 2 aylık öğrenci lisansı alıyorsunuz bu süreçte bilginiz yoksa kendi sitelerinden yada başka bir kaynaktan eğitimleri tamamlayıp forumda yaptığınız örnek çizimlerden bir kaç tane paylaşırsanız ve CSWA sınavına girip başarı ile geçerseniz 2 yıllık öğrenci lisansı sağlıyorlar ha 2 ay sonunda tamamlayamazsanız tekrar isteyebilirsiniz veriyorlar. Biraz zahmetli gelebilir ama korsan kullanmak istemiyorsanız ülkemiz şartlarında çok iyi bir imkan sağlıyorlar öğrenciler için.

SOLIDWORKS Öğrenci Lisansı - SOLIDWORKS, SolidCAM, Cimatron Türkiye Distribütörü - TEKYAZ
Buraya mail atın ve 3dexperience hesabı açın size forumlarına katılmanız için bir link atacaklar daha sonra forumda ücretsiz lisans alımı ile ilgili wiki var oradaki adımları takip ederek önce 2 aylık öğrenci lisansı alıyorsunuz bu süreçte bilginiz yoksa kendi sitelerinden ya da başka bir kaynaktan eğitimleri tamamlayıp forumda yaptığınız örnek çizimlerden birkaç tane paylaşırsanız ve cswa sınavına girip başarı ile geçerseniz 2 yıllık öğrenci lisansı sağlıyorlar ha 2 ay sonunda tamamlayamazsanız tekrar isteyebilirsiniz veriyorlar. Biraz zahmetli gelebilir ama korsan kullanmak istemiyorsanız ülkemiz şartlarında çok iyi bir imkan sağlıyorlar öğrenciler için.

Tamamdır hocam böyle yaparım. Zaten 2 ay boyunca kullanacağım ürünleri bir dw buraya atarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı