SolidWorks Parçaları Kaydetmiyor

BOYKA29

Centipat
Daha fazla  
Merhaba solidworkste bir çizim yapıyorum ve bunu bilgisayara kaydetmek için farklı kaydet> Bu bilgisayar> Masaüstü veya Save to my device diyorum ve parçaya isim vererek kaydediyorum. Solidworks açıkken 'Aç' kısmından kaydettiğim yerden kaydedilen dosyayı görüyorum ve açabiliyorum. Solidworksü kapatıp tekrar açtığımda tekrar önceden kaydettiğim dosyayı tekrar açmak için 'Aç kısmından kaydettiğim yere geliyorum ve orada dosya yok. Neden kaydettiğim dosyayı solidworksü kapatıp açınca daha bulamıyorum. Nerde bu dosyalar, nasıl bulucam bir yardım edin. Günlerdir çizdiğim parçalar silinip gidiyor bu yüzden çizip yapamıyorum.

Masaüstüne kaydedince yine kayboluyor mu ?
Evet kayboluyor. Şöyle düşündüm ben okulun serverinden kullanıyorum solidworksü. Oturumu kapatıp açtığımda bazen önceki parçalar çıkıyor önüme yani serverlere kaydediliyor bir nevi dosyalar. Rastgele önceden kaydettiklerim bir anda oturum aç kapa yapınca önüme geliyor. Ben kendi bilgisayarıma nasıl kaydedip istediğim zaman o dosyadan çıkarıp açabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…