Su izler nasıl kaldirilir bayağıdır ugrasiyorum bulamiyorum kafaya taktim bayağıdır.
Şu video işine yarayacaktır diye düşünüyorum.
Realview çok gerekli bir işlem olmamakla beraber, Solidworks sitesinde hazır sistem veya ekran kartına göre bakabilirsin çalışıp çalışmayacağına elindeki sistem/ekran kartıyla.Hocam cok tesekkur ediyorum oldu
Bir de realview gorunumunu yapamadim da siz biliyor musunuz acaba?
Anladım teşekkür ederim benim pc biraz eski intel core işlemcili yapamamıştım bir türlüRealview çok gerekli bir işlem olmamakla beraber, Solidworks sitesinde hazır sistem veya ekran kartına göre bakabilirsin çalışıp çalışmayacağına elindeki sistem/ekran kartıyla.
Yoksa Registry'den düzenlemelerle aktif edilebiliyor - karşılığında performans kaybı veya çökmeler bedava gelebiliyor çoğunlukla.
Şu an Solid konusunda ihtiyac olduğunda bana destek olan bir dostum var, Dassault'un dünya çapında verdiği "SolidWorks Champions" sıfatına sahip birisi, yanılmıyorsam 20-22 yıldır kullanıyor ve Realtime View konusunda tek söylediği şey "çizim değil de oyun kartıysa hiç gerek yok, çizdiğinin ölçüleri doğru olsun yeter."Anladım teşekkür ederim benim pc biraz eski intel core işlemcili yapamamıştım bir türlü![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.