Solo leveling benzeri manhwal önerisi

Tower of god bir kalede katlar var her kat ayrı canavarlar var arkadaşını aramak için katlardan inmeye ya da çıkmaya çalışıyordu bildiğim kadarıyla konusu bu.
Yok o zaman benzemiyor konuları sss de guildler anlaşmalar modern dünya unsurları var baya bide aklıma gelmişken kill the hero da var mangası gayet güzel ln si ondanda güzel

Ok çok teşekkürler :D
Fff class bir çeşit isekai içinde level atlamalı yeni yetenekler edinmeli bir manga bolcada yerinde komedi ve savaş var ben MC'yi sevdiğimden okuyorum. Sss class ise yine modern dünyada geçiyor MC kale gibi bir yer var orada katları yükseliyor yeni yeteneklerle.

Dostum sana çok teşekkürler fff class hoşuma gitmedi ama sss class mükemmel hem bölümleri uzun hemde hikaye bakımından solo levelinge benziyor.

Son düzenleme:
Solo leveling okudum 1 2 ay bölüm birikmesi için bekleyeceğim novel okumak istemiyorum ama solo leveling gibi manhwalarda bulamadım ana karakterin sürekli level atladığı yetenek kazandığı ve canavarlar ya da insanlarla kapıştığı manhwalar var mı solo leveling gibi? Solo leveling olaylar bu şekildeydi. Dünyada portallar oluşuyor ve zindanlara açılıyorlar sizndanları seviyeleri var e ile başlayıp en yüksek s seviyeye kadar ana karakter e seviyeydi ama sonra olaylar bazı yaşadı ve aşırı güçlü oldu sürekli yetenekler kazandı canavar avladıkça güçlendi ve en güçlü avcı oldu. Kısaca ana karakterin yendiği düşmanlar kadar güçlü olduğu ve sürekli yeni yetenekler kazandığı bildiğiniz mahwaları yazabilir mismisini
Bu sadece roman ama İnfinite Mana In The Apocalypse bunu kesinlike şiddetle öneririm şey düşün Solo Leveling in son derece hatta çok çok çılgın halini düşün işte bu roman böyle okumaya gelirsek bu yabancı novelpub sitesinden okuyabilirsin ingilizcen yoksa Chrome de biliyorsundur otomatik çeviri var sayfalari otomatik çevriyor öyle okuyabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı