Çizim kalitesi + akıcı hikaye kurgusu + klişe hissettirmemesi + okuyucuyu içine çekmesi.En iyi webtoon olarak bilinmesinin nedeni çoğu webtoonun kötü Güç fantezisi olması olabilir.
Çoğu webtoonda güç fantezisi olduğu doğrudur. Bu sebeple zaten fazla webtoon okumam ama en iyi olmasına kötü webtoonlar var diye laf etmek?En iyi webtoon olarak bilinmesinin nedeni çoğu webtoonun kötü Güç fantezisi olması olabilir.
Doğru onun yerine zamanını webtoonu okuyarak geçir.Çoğu webtoonda güç fantezisi olduğu doğrudur. Bu sebeple zaten fazla webtoon okumam ama en iyi olmasına kötü webtoonlar var diye laf etmek?![]()
Hocam ana karakterin çok güçlü olduğu serileri seviyorsanız webtoonda bu hissi sonuna kadar yaşatmıştı bana bu seri. Fazla webtoon okumadım çünkü çoğu birbirinin boyanmış hali gibi gelir ama bu seriyi düzgün uyarlarlarsa çok tutacağını düşünüyorum. Klişe bulduğunuz yerler nereler? Gördüğüm yorumlara göre klişe değil diyen de var diyen de var? Güç fantazisi severseniz Spare me, great lord ve Omniscient readers viewpoint de çok güzel ama bitmemiş seriler olduğu için üzüyorlar.Adını çokça duyduğum bir seriydi. İlk bölüm olarak oldukça sıradan ve klişelerle dolu. Daha ilk bölümden yargıya varmak iyi değil ancak pek fazla bir şey beklememem gerektiğini anladım.
Klişe olarak diyebileceğim birkaç şey var.Hocam ana karakterin çok güçlü olduğu serileri seviyorsanız webtoonda bu hissi sonuna kadar yaşatmıştı bana bu seri. Fazla webtoon okumadım çünkü çoğu birbirinin boyanmış hali gibi gelir ama bu seriyi düzgün uyarlarlarsa çok tutacağını düşünüyorum. Klişe bulduğunuz yerler nereler? Gördüğüm yorumlara göre klişe değil diyen de var diyen de var? Güç fantazisi severseniz Spare me, great lord ve Omniscient readers viewpoint de çok güzel ama bitmemiş seriler olduğu için üzüyorlar.
Cringe kesinlikle değil ana karakter çok testisli.Bunlar ilk izlenimlerdi. İleride değişecek ana daha kötüye de gidebilir izlenimlerim. Her halükarda cringe değilse ve konu yerinde saymıyorsa izlemeye devam edicem.
Bence bekleyebilirsin ama konu 2. sezonda açılır büyük ihtimal o da 2 3 yıl sonra en az.Adını çokça duyduğum bir seriydi. İlk bölüm olarak oldukça sıradan ve klişelerle dolu. Daha ilk bölümden yargıya varmak iyi değil ancak pek fazla bir şey beklememem gerektiğini anladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.