leveling-solo.org
Hocam benim tavsiyem orjinal çeviren sitelederden okumanız. Mangasehri çalıyor genelde. Hepsini çalıyor demiyorum ama çoğunluğu öyle.
Evet, bitirdim ama ihtiyacı olup konuya bakan başka birisi için iyi oldu.Hocam benim tavsiyem orjinal çeviren sitelederden okumanız. (Onu da bölümün başından veya sonundan anlarsınız) Mangasehri, mangaoku falan çalıyor genelde. Hepsini çalıyor demiyorum ama çoğunluğu öyle.
Eki Görüntüle 1971649
Mesela böyle. Çeviren Asurascans (eski adı ile mangastein) ama paylaşan mangasehri. Devamı da mı böyle bilmiyorum ama başladı çalıntı diye biliyorum eğer iki site aralarında konuşmadiysa.
Gerçi şimdiye okumuş bitirmişsindir
Ha onun içinse hayalistic öneririm solo Leveling için. Eski mangagecesi. O da orijinal çeviri yapan sitelederden. Eğer bir serinin başında yada sonunda mangagecesi logosu görürseniz bilin ki o seri hayalistic'te %95 vardır. Emek hırsızlarına ekmek vermeyelim.Evet, bitirdim ama ihtiyacı olup konuya bakan başka birisi için iyi oldu.
trwebtoon.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.