Çözüldü Solüsyon ile temizlik tablet dokunmatiğini bozar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr Ali

Decapat
Daha fazla  
Samsung Tab A9+ tabletim var ve ekran koruyucu da var. Hem forumda okuduğuma göre hem de daha önceki deneyimlerime göre ıslak mendil ile ekranı temizlemek dokunmatiğe zarar veriyor. Ben de A101'in tek kullanımlık gözlük temizleme bezlerini kullanıyorum fakat ıslak mendil gibi temizlemiyor. Bu yüzden bunu almaya karar verdim, dokunmatiğe bir zararı dokunur mu?

Çözüm
Samsung Tab A9+ tabletim var ve ekran koruyucu da var. Hem forumda okuduğuma göre hem de daha önceki deneyimlerime göre ıslak mendil ile ekranı temizlemek dokunmatiğe zarar veriyor. Ben de A101'in tek kullanımlık gözlük temizleme bezlerini kullanıyorum fakat ıslak mendil gibi temizlemiyor. Bu yüzden bunu almaya karar verdim, dokunmatiğe bir zararı dokunur mu?

Hayır bozmaz. Bunlar özel olarak devrelere etki etmeyecek şekilde oluşturulmuş solüsyonlar.
Valla ben yıllardır hep ıslak mendille silerim hiç sorun yaşamadım.

Bence ıslak mendili biraz sıkıp suyunu hafifletip sil sildiğin gibi de bir havluyla kurula geç çok takma

Hayır bozmaz. Bunlar özel olarak devrelere etki etmeyecek şekilde oluşturulmuş solüsyonlar.

Çözüm
Vallahi ben yıllardır hep ıslak mendille silerim hiç sorun yaşamadım.

Bence ıslak mendili biraz sıkıp suyunu hafifletip sil sildiğin gibi de bir havluyla kurula geç çok takma.

Milyarlar verip cihazlar alıyoruz bence riske atmaya gerek yok monitörden telefona her şeye kullanırım hem diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı