Solusvm VPS güvenilir mi?

Hizmet vermeye yeni başlamış bir sağlayıcı, tavsiye eden olarak kişisel kullanımda bir sorun yaşamadım, araştırmak isterseniz firmanın 2 adet web sitesi var Tanıtım sitesi ve müşteri alanı genel olarak yurt dışına hizmet sağlıyan bir firma olarak biliyorum. Partner bir kuruluş olduğundan müşterisini mağdur edeceklerini sanmıyorum.
Sosyal medya hesaplarını inceliyebilirsin. Firma hakkında değerlendirmelerin bulunduğu bir site var dilersen burayada göz atabilirsin. Farklı forum sitelerinde tahminimce kullanan kişiler veya firma paylaşım yapmıştır diye tahmin ediyorum Google üzerinden aratarak birkaç sonuç elde edebilirsin.

Fakat her zaman en iyisi direkt olarak firma ile iletişime geçmektir. Soruları direkt kendilerine iletirsen tahminimce daha iyi yardımcı olacaklardır.

Peki servername yazarken örnek.örnek.com gibi mi yoksa normal isim gibi mi yazıyoruz?
Fark etmez muhtemelen hocam istediğiniz gibi yazabilirsiniz, test diye açmıştım ben bi sorun yaşamadım, sonradan o ismi değiştirebilirsiniz diye tahmin ediyorum isteğinize göre. dilediğinizi koyun sorun yaşarsanız destekle iletişime geçersiniz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı