Something went wrong with this Game hatası

Lüfer

Kilopat
Spider-Man Remastered oynayacaktım, arakdaşımdan Steam hesabını ödünç aldım. Böyle bir hata verde kendisi rahatça oynayabiliyordu. Sorun nedir?

1703094457973.png

Giriiş
"Spider-Man Remastered" oyununa başladıktan sonra her 5-15 dakikada bir "Bu oyunda bir şeyler ters gitti" hatasıyla ve rapor gönderme önerisiyle masaüstüne çöküyordum. Bu kılavuzda size bu çökmeleri nasıl düzelteceğimi anlatacağım.

BBCE816E28CB36ED2C105565524A322474DA18E1.jpg

Hata düzeltmesi
Her şey basit. Bu çökmeleri durdurmak için saniyedeki maksimum kare sayısını herhangi bir değerle sınırlamanız gerekir. FPS'yi oyunun ayarlarından sınırlayabilirsiniz, ancak yalnızca 30 kare için, bu yüzden bunu NVIDIA Kontrol Paneli ayarlarında yapacağız. Bu muhtemelen AMD kartlarda da işe yarayacaktır ancak FPS sınırını üçüncü parti uygulamalarda değil, grafik kartı sürücüsünde ayarlamanız gerekir.

1. NVIDIA Denetim Masası'na gidin
    Microsoft Store'dan yüklenebilir

FEBCD122923E6DB945146B3C461E7A5E6DF4E321.png
  2. "3D ayarlarını yönet" menüsüne, ardından "Program Ayarları" sekmesine gidin ve ardından açılır listeden Uncharted'ı seçin
    eğer bulamıyorsanız sağdaki "Ekle" butonuna tıklayın, orada son çalışan uygulamaları görebilirsiniz. Uncharted orada değilse oyunu başlatıp kapatmayı deneyin ve ardından oyunu burada tekrar bulmayı deneyin.

1B1702D1AE7FCCE0FF981B1727C9FEF343C0BD4A.png
  3. Listede "Maksimum Kare Hızı"nı bulun ve herhangi bir değeri ayarlayın
    monitörümün Hz'sine göre 144FPS ayarladım

DB146DFEEC5AF9BA4207B27ADD92AAF85AED4C6A.png

Çözüm
Bu manipülasyonlardan sonra artık çökme yaşamadım. Ayrıca bu düzeltme, fare hareketiyle ilgili bir sorunu da çözebilir, ancak gamepad üzerinde oynadığım için bunu doğrulayamıyorum. İlginiz için teşekkür ederiz ve iyi oyunlar dileriz! (birebir Steam rehber kısmından alınmıştır)

Giriiş
"Spider-Man Remastered" oyununa başladıktan sonra her 5-15 dakikada bir "Bu oyunda bir şeyler ters gitti" hatasıyla ve rapor gönderme önerisiyle masaüstüne çöküyordum. Bu kılavuzda size bu çökmeleri nasıl düzelteceğimi anlatacağım.

Eki Görüntüle 2059432

Hata düzeltmesi
Her şey basit. Bu çökmeleri durdurmak için saniyedeki maksimum kare sayısını herhangi bir değerle sınırlamanız gerekir. FPS'yi oyunun ayarlarından sınırlayabilirsiniz, ancak yalnızca 30 kare için, bu yüzden bunu NVIDIA Kontrol Paneli ayarlarında yapacağız. Bu muhtemelen AMD kartlarda da işe yarayacaktır ancak FPS sınırını üçüncü parti uygulamalarda değil, grafik kartı sürücüsünde ayarlamanız gerekir.

1. NVIDIA Denetim Masası'na gidin

Eki Görüntüle 2059433
  2. "3D ayarlarını yönet" menüsüne, ardından "Program Ayarları" sekmesine gidin ve ardından açılır listeden Uncharted'ı seçin
    eğer bulamıyorsanız sağdaki "Ekle" butonuna tıklayın, orada son çalışan uygulamaları görebilirsiniz. Uncharted orada değilse oyunu başlatıp kapatmayı deneyin ve ardından oyunu burada tekrar bulmayı deneyin.

Eki Görüntüle 2059434
  3. Listede "Maksimum Kare Hızı"nı bulun ve herhangi bir değeri ayarlayın

Eki Görüntüle 2059435

Çözüm
Bu manipülasyonlardan sonra artık çökme yaşamadım. Ayrıca bu düzeltme, fare hareketiyle ilgili bir sorunu da çözebilir, ancak gamepad üzerinde oynadığım için bunu doğrulayamıyorum. İlginiz için teşekkür ederiz ve iyi oyunlar dileriz! (birebir Steam rehber kısmından alınmıştır)
AMD kullanıyorum :D

Nasıl yol izleyeceğim AMD Software'yi pek iyi bilmiyorum.

Evette dediğiniz yolu AMD için bulamadım.

1. AMD Radeon Ayarlarına Erişim:
    • Masaüstünde sağ tıklayın ve "AMD Radeon Ayarları" veya benzeri bir seçeneği seçin.
  2. 3D Ayarlarına Gitme:
    • Sol tarafta genellikle bir menü bulunur. Bu menüde "Oyun", "Gelişmiş Ayarlar" veya "Sistem" gibi seçeneklere bakın.
  3. 3D Ayarlarını Yönetme:
    • "3D Ayarları", "Grafik Ayarları", "Oyun Ayarları" veya buna benzer bir başlık altında olabilir. Bu bölüme girdikten sonra, 3D ayarlarına yönelik seçenekleri bulmalısınız.
  4. Ayarları Kişiselleştirme:
    • Bu bölümde genellikle dokular, kenar yumuşatma, dikey senkronizasyon (V-Sync) gibi 3D grafik ayarlarını özelleştirebileceğiniz seçenekleri bulabilirsiniz. Tam bilmiyorum ancak bu kadar yardımcı olabilirim ama genellikle böyle böyle bulursunuz :)

1. AMD Radeon Ayarlarına Erişim:
    • Masaüstünde sağ tıklayın ve "AMD Radeon Ayarları" veya benzeri bir seçeneği seçin.
  2. 3D Ayarlarına Gitme:
    • Sol tarafta genellikle bir menü bulunur. Bu menüde "Oyun", "Gelişmiş Ayarlar" veya "Sistem" gibi seçeneklere bakın.
  3. 3D Ayarlarını Yönetme:
    • "3D Ayarları", "Grafik Ayarları", "Oyun Ayarları" veya buna benzer bir başlık altında olabilir. Bu bölüme girdikten sonra, 3D ayarlarına yönelik seçenekleri bulmalısınız.
  4. Ayarları Kişiselleştirme:
    • Bu bölümde genellikle dokular, kenar yumuşatma, dikey senkronizasyon (V-Sync) gibi 3D grafik ayarlarını özelleştirebileceğiniz seçenekleri bulabilirsiniz. Tam bilmiyorum ancak bu kadar yardımcı olabilirim ama genellikle böyle böyle bulursunuz :)

1703095719329.png

Hâlâ bulamadım, sanırım yok.

Giriiş.
"Spider-Man Remastered" oyununa başladıktan sonra her 5-15 dakikada bir "bu oyunda bir şeyler ters gitti" hatasıyla ve rapor gönderme önerisiyle masaüstüne çöküyordum. Bu kılavuzda size bu çökmeleri nasıl düzelteceğimi anlatacağım.

Eki Görüntüle 2059432

Hata düzeltmesi.
Her şey basit. Bu çökmeleri durdurmak için saniyedeki maksimum kare sayısını herhangi bir değerle sınırlamanız gerekir. FPS'yi oyunun ayarlarından sınırlayabilirsiniz, ancak yalnızca 30 kare için, bu yüzden bunu NVIDIA kontrol paneli ayarlarında yapacağız. Bu muhtemelen AMD kartlarda da işe yarayacaktır ancak FPS sınırını üçüncü parti uygulamalarda değil, grafik kartı sürücüsünde ayarlamanız gerekir.

1. NVIDIA Denetim Masası'na gidin.

Eki Görüntüle 2059433
  2. "3D ayarlarını yönet" menüsüne, ardından "program ayarları" sekmesine gidin ve ardından açılır listeden Uncharted'ı seçin.
    eğer bulamıyorsanız sağdaki "ekle" butonuna tıklayın, orada son çalışan uygulamaları görebilirsiniz. Uncharted orada değilse oyunu başlatıp kapatmayı deneyin ve ardından oyunu burada tekrar bulmayı deneyin.

Eki Görüntüle 2059434
  3. Listede "maksimum kare hızı"nı bulun ve herhangi bir değeri ayarlayın.

Eki Görüntüle 2059435

Çözüm.

Bende AMD kullanıyorum ve aynı hatayı alıyorum. Soldan oyuna geldim 3D ayarlar vardı fakat bahsettiğiniz diğer ayar yoktu yardımcı olur musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı