Son 115 gün için YKS program önerisi

xeyro65

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İlk öncelikle eleştiriden uzak bir şekilde yardımcı olmanızı istiyorum. Özellikle yüksek sıralama yapan ve şu an çalışma temposundan memnun iyi giden öğrencilerin fikirlerine ihtiyaç duyuyorum. Sayısalcıyım. Belli bir temelim var ama sıfırdan başlıyormuşum gibi son 115 günde bitirebileceğim kadar konu bitirmek istiyorum. Günlük en az 6 saat çalışabileceğime inanıyorum. Bana bir program önerir misiniz ya da kendim oluşturacağım bir program için hangi (özellikle son konular) AYT konularını seçmeliyim?

Geçen sene TYT130k AYT250k yaptım bu sene de daha iyisini yapmak için çalışıyorum ben öyle pek programa vs uymuyorum fakat herkesin kendi programını yapması daha iyi olur her zaman AYT trigo limit türev integral log problemler kesinlikle iyi bir şekilde bilmen lazım neredeyse birçok soru bu konularla bağlantılı oluyor bir yerde.

Geçen sene TYT130k AYT250k yaptım bu sene de daha iyisini yapmak için çalışıyorum ben öyle pek programa vs uymuyorum fakat herkesin kendi programını yapması daha iyi olur her zaman AYT trigo limit türev integral log problemler kesinlikle iyi bir şekilde bilmen lazım neredeyse birçok soru bu konularla bağlantılı oluyor bir yerde.
Genel olarak herkes programına uyuyor diyemeyiz ama kesinlikle bir çalışma isteği ve motivasyon kaynağı oluyor.

Genel olarak herkes programına uyuyor diyemeyiz ama kesinlikle bir çalışma isteği ve motivasyon kaynağı oluyor.

Evet olabilir kişiden kişiye değişiyor açıkçası benim tavsiyem kendi programınızı kendiniz yapmanız haftalık ne yapmanız gerekiyorsa ne kadar çalışmanız gerekiyorsa uymanız en sağlıklısı olur başkasının vereceği program işinize yaraması pek olası değil.

Evet olabilir kişiden kişiye değişiyor açıkçası benim tavsiyem kendi programınızı kendiniz yapmanız haftalık ne yapmanız gerekiyorsa ne kadar çalışmanız gerekiyorsa uymanız en sağlıklısı olur başkasının vereceği program işinize yaraması pek olası değil.

Zaten fikir olsun diye istiyorum sonuçta akıl akıldan üstündür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı