Çözüldü Son 2 gündür Malwarebytes uyarı veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EndoTrio

Centipat
Daha fazla  

Malwarebytes 2'dir bilgisayarı açtığımda böyle uyarı veriyor açar açmaz. (Chrome'u açar açmaz da olabilir) ne yapmalıyım?

Çözüm
Adware (reklam virüsü) yemiş olabilirsiniz.

Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin.
Tarayıcınızda başlangıç sayfalarını kaldırın.
Tarayıcınızı silip tekrar yükleyin.

Çözüm
Tam tarama yapıp raporu paylaşabilir misiniz?

Tam tarama yapınca bir şey çıkmamıştı en son ama şimdi yapmadım yapacağım. Bende bir de McAfee Total protection var onunla da yapmıştım ne our ne olmaz tekrar yapacağım şimdi?

Deneyeceğim tarayıcıyı baştan yüklemek çözer mi ama?

Son düzenleyen: Moderatör:

Olmazsa bir de Windows Defender'dan çevrımdışı tarama yapın. Belki dosyaların içine sızmış olabilir.

Olmazsa bir de Windows Defender'dan çevrımdışı tarama yapın. Belki dosyaların içine sızmış olabilir.
Ben de dosyalara sızmış olmasından korkuyorum

@849721 tam tarama yaptım Kaspersky ve Malwarebytes şimdi tarayıcıyı temiz bir biçimde kursam geçer mi

Son düzenleme:

Büyük ihtimalle çözecektir, taramada bir şey çıkmamış. Yazdığım diğer adımları uygulayın.

Tarayıcıda geçmişi temizle sekmesinden çerezleri temizleyip deneyin. Eğer düzelmezse direkt silip tekrar yükleyin.

Büyük ihtimalle çözecektir, taramada bir şey çıkmamış. Yazdığım diğer adımları uygulayın.

Tamamdır teşekkürler deneyeceğim.

Silip tekrar yükledim şu anlık sıkıntı yok gibi ama yine burası açık kalsın sorun olursa yazarım olmazsa çözüldü nasıl işaretleyeceğimi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır teşekkürler deneyeceğim

Silip tekrar yükledim şu anlık sıkıntı yok gibi ama yine burası açık kalsın sorun olursa yazarım olmazsa çözüldü nasıl işaretleyeceğimi bilmiyorum

Mesajımın sol altında rapor kısmı var, o kısımdan çözüm olarak işaretleyebilrisiniz.
Sorununuz çözülmüştür %99, iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…