Tam tarama yapıp raporu paylaşabilir misiniz?
Adware (reklam virüsü) yemiş olabilirsiniz.
Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin.
Tarayıcınızda başlangıç sayfalarını kaldırın.
Tarayıcınızı silip tekrar yükleyin.
Tam tarama yapınca bir şey çıkmamıştı en son ama şimdi yapmadım yapacağım bende bir de McAfee Total protection var onunla da yapmıştım ne our ne olmaz tekrar yapacağım şimdi.
Deneyeceğim tarayıcıyı baştan yüklemek çözer mi ama.
Ben de dosyalara sızmış olmasından korkuyorumOlmazsa bir de Windows Defender'dan çevrımdışı tarama yapın. Belki dosyaların içine sızmış olabilir.
Adware (reklam virüsü) yemiş olabilirsiniz.
Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin.
Tarayıcınızda başlangıç sayfalarını kaldırın.
Tarayıcınızı silip tekrar yükleyin.
Tarayıcıda geçmişi temizle sekmesinden çerezleri temizleyip deneyin. Eğer düzelmezse direkt silip tekrar yükleyin.Ben de dosyalara sızmış olmasından korkuyorum
@849721 tam tarama yaptım Kaspersky ve Malwarebytes şimdi tarayıcıyı temiz bir biçimde kursam geçer mi
Eki Görüntüle 2371016
Eki Görüntüle 2371017
Tam tarama yapınca bir şey çıkmamıştı en son ama şimdi yapmadım yapacağım bende bir de McAfee Total protection var onunla da yapmıştım ne our ne olmaz tekrar yapacağım şimdi
Deneyeceğim tarayıcıyı baştan yüklemek çözer mi ama
Tarayıcıda geçmişi temizle sekmesinden çerezleri temizleyip deneyin. Eğer düzelmezse direkt silip tekrar yükleyin.
Büyük ihtimalle çözecektir, taramada bir şey çıkmamış. Yazdığım diğer adımları uygulayın.
Silip tekrar yükledim şu anlık sıkıntı yok gibi ama yine burası açık kalsın sorun olursa yazarım olmazsa çözüldü nasıl işaretleyeceğimi bilmiyorum.Büyük ihtimalle çözecektir, taramada bir şey çıkmamış. Yazdığım diğer adımları uygulayın.
Tarayıcıda geçmişi temizle sekmesinden çerezleri temizleyip deneyin. Eğer düzelmezse direkt silip tekrar yükleyin.
Tamamdır teşekkürler deneyeceğim
Silip tekrar yükledim şu anlık sıkıntı yok gibi ama yine burası açık kalsın sorun olursa yazarım olmazsa çözüldü nasıl işaretleyeceğimi bilmiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.