kebabciOsman
Hectopat
Yakında nasıl kilo alırım konusu açacağım dostum, görünüşe göre biraz daha bekleyeceksin.Boyum uzar mı konularından sıra gelirse yardım alacağız bizde. 2 tane mavi ekran konusu açtım 3 tane soru sordum kimsenin bakası yoktu.
Yakında nasıl kilo alırım konusu açacağım dostum, görünüşe göre biraz daha bekleyeceksin.Boyum uzar mı konularından sıra gelirse yardım alacağız bizde. 2 tane mavi ekran konusu açtım 3 tane soru sordum kimsenin bakası yoktu.
Eğer unutmazsam ve kimse cevap yazmazsa müsait olduğumda senin konularını inceler, sana destek olmaya çalışırım. Benim önüme çıkmadığı için senin konularını fark etmedim, böyle bir durum da oluşabiliyor.Boyum uzar mı konularından sıra gelirse yardım alacağız biz. 2 tane mavi ekran konusu açtım 3 tane soru sordum kimsenin bakası yoktu.![]()
Eskiden böyle değildi burası. Günümüz kadar saçma konular yoktu. Teknik sorunlara yardım daha fazlaydı. Geçen ben de bilgisayarım oyundayken siyah ekran veriyor diye konu açtım ve 10 kere falan öne çıkardım konuyu. 1 mesaj gelmedi.''Boyum uzar mı?'' konularından sıra gelirse yardım alacağız biz de. 2 tane mavi ekran konusu açtım, 3 tane soru sordum kimsenin bakası yoktu.![]()
Aslında öne çıkardığım için o saatte gözüküyor. Ben internette sıkça bulunan şeyleri açmadığım için bu şekilde oluyor. Eğer internette yer alan bir şeyin konusunu açsam kullanıcı internette araştırma yaparak hemen buna göre cevap veriyor. Benim açtığım konuyla ilgili internette bilgi bulamayınca ise cevap yazmıyor. Bunun dışında bilgisi var ise yazabiliyor.Genelde konuları saat 6-7 civarı açıyorsunuz ki bu saatlerde çok az kişi uyanık olur, bundan dolayı da konular hep altta kalıyor. Konuların garip ve alakasız olması da cabası.
Son konular ve paylaşımlar kısmı öğle saatlerinde hızlı ilerliyor. Ara sıra bölümlere girseler fark ederler.Burada ücretli bir hizmet verilmiyor sonuçta. İsteyen cevaplar istemeyen cevaplamaz, yapacak bir şey yok. Bir de konularınızı öğlen, ikindi saatleri arasında açmaya çalışın. Forum o zamanlar aktif oluyor, sabahın köründe kim konu cevaplasın ki?![]()
Ben baktım ama iki üç tane konu açtığınız için uğraşmadım hocam.Boyum uzar mı konularından sıra gelirse yardım alacağız bizde. 2 tane mavi ekran konusu açtım 3 tane soru sordum kimsenin bakası yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.