Son 36 gün TYT 65 net yapılır mı?

Henshine

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. TYT matematikte ilk 12 konuyu bitirdim, şu an kar-zarar problemlerindeyim, mantık ve kümelerde bitti. Fonksiyon, olasılık, permütasyon kombinasyon ve geometriyi zamanım az olduğundan dolayı çalışmamaya karar verdim. Fendede 0A yakın gibi bir şeyim. Günde 6 saat civarında çalışıyorum ve arttırmaya çalışıyorum. 65 net yapmam benim için yeterli, denemeye pazar günü gireceğim. Önerileriniz nedir? 65 net 36 günde yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar. TYT matematikte ilk 12 konuyu bitirdim, şu an kar-zarar problemlerindeyim, mantık ve kümelerde bitti. Fonksiyon, olasılık, permütasyon kombinasyon ve geometriyi zamanım az olduğundan dolayı çalışmamaya karar verdim. Fendede 0A yakın gibi bir şeyim. Günde 6 saat civarında çalışıyorum ve arttırmaya çalışıyorum. 65 net yapmam benim için yeterli, denemeye pazar günü gireceğim. Önerileriniz nedir? 65 net 36 günde yapılabilir mi?

Yapılır daha fazlası bile yapılır benim de hedefim 50 net.
Türkçe: 25.
Sosyal: 15.
Fen: 10.

Yapabildiğin derslere çalış atıyorum kimyadan anlamıyorsan hiç uğraşma onun yerine matematikte 25 yerine 30 net için daha fazla matematik çalış.
Bolca deneme çözüm videosu izle ve bolca kendinde deneme çöz.

Yapabildiğin derslere çalış atıyorum kimyadan anlamıyorsan hiç uğraşma onun yerine matematikte 25 yerine 30 net için daha fazla matematik çalış.
Bolca deneme çözüm videosu izle ve bolca kendinde deneme çöz.
Dersleri anlayabiliyorum, şu ana kadar öyle aman aman takıldığım bir yer olmadı. Pazar gününden itibaren her gün deneme yapacağım. Tek korkum fen şu anda, 10 net çıkartabilsem mükemmel olurdu sence mümkün mü? Matematikten 20 net hedefliyorum.

Yapılır daha fazlası bile yapılır benim de hedefim 50 net.
Türkçe: 25.
Sosyal: 15.
Fen: 10.
İnşallah bro. Şu çalışma saatini biraz daha arttırsam süper olacak. Normalde ekim gibi çalışmaya başlamıştım iyide gidiyordum ama sağlık sorunlarımdan dolayı bir süre çalışamadım sonrada toparlayamadım. 2 haftadır falan çalışıyorum şu anda. 6 saatten sonra kafa gitmeye başlıyor. Acaba 5 saat gündüz 5 saat akşam yapsam nasıl olur

Acaba 5 saat gündüz 5 saat akşam yapsam nasıl olur?

Olabilir mesela sabah 4-5 deneme çözümü ve videosu izle akşamda 4-5 saat o denemelerin analizini yap ve yanlış yaptığın konuların üstünden geç müthiş olur.

Olabilir mesela sabah 4-5 deneme çözümü ve videosu izle akşamda 4-5 saat o denemelerin analizini yap ve yanlış yaptığın konuların üstünden geç müthiş olur.
Dediğin gerçekten çok iyi ama feni nasıl halledeceğim? Konu anlatımı yapmam gerekecek orda. Matematik konularım bir kaç gün sonra bitecek o zaman sadece matematiğe özel yapsam dediğini nasıl olur?

Dediğin gerçekten çok iyi ama feni nasıl halledeceğim? Konu anlatımı yapmam gerekecek orada. Matematik konularım birkaç gün sonra bitecek o zaman sadece matematiğe özel yapsam dediğini nasıl olur?

Olur tabii ki konu eksiğin varsa onları hızlıca bitirmeye odaklan ve dediğimi yap çok etkili olur genellikle zaten derece öğrencileride bu rutini uyguluyor.
Bende bu sene 12. sınıfım okul ve stajım olduğu için bu tarz rutinleri uygulayamıyorum ve netlerim 55-65 arasında sıkıştı kaldı :D

Yapılır

Denemeye nerde giriyorsun ?

Olur tabii ki konu eksiğin varsa onları hızlıca bitirmeye odaklan ve dediğimi yap çok etkili olur genellikle zaten derece öğrencileride bu rutini uyguluyor.
Bende bu sene 12. sınıfım okul ve stajım olduğu için bu tarz rutinleri uygulayamıyorum ve netlerim 55-65 arasında sıkıştı kaldı :D

Eyvallah bro. Staj zamanı çalışmak zor oluyor bilirim

Denemeye nerde giriyorsun ?
İnternetten kendi sipariş ettiğim denemeler herhangi bir kurumda girmeyeceğim.

Bugün deneme yaptım ve ağır bir hayal kırıklığuna uğradım. 41 net nedir arkadaş? Kendimi camdan aşşağı atmayı düşündüm. Türkçeden 21 sosyalden 15 net çıktı fenle matematik çok kötüydü. Matematikten 5 fenden 2 net. Hadi feni çok bilmiyorum ondan diyelim matematik çok kötü oldu. Çok konu tekrarı yapmamıştım gerçi 1 aydır problemler ve sonra ki konulara odaklanmıştım ilk 12 konuyu 1 aydır çözmedim. Önerin var mı net arttırmak adına?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı