İstediğin netler için ortalama 2 ay yeterli bir süre. Sen hepsini bitireyim feni ikisinde de tam yapayım demiyorsun ki! TYT fende sıfır değilsin bahsettiğin konular zaten anlaması zor olan konular. Geriye zor olarak bir tek basınç, ısı sıcaklık, optik ve dalgalar kalmış zor sayabileceğimiz. Biyoloji TYT adına 4.5 nete çıkman en fazla 2 haftanı alır. AYT'de önerim kimya ve fizik çalışman. Ben hangi konuların çalışılabileceğini aşağıda bıraktığım linkteki konuda söylemiştim.
AYT fen kısmında elenecek konular nelerdir?
Merhaba arkadaşlar, direkt konuya giriyorum. Sayısalda 70k ile 100k sıralama benim istediğin bölümler için uygun bir sıralama. Ama aklımda bir soru var. AYT fen kısmında özellikle fizikte konu olarak elemeler yapmak istiyorum. Derece istemediğim için cidden zamanımı alacak konuları elemek...www.technopat.net
Çok sağ olun hocam inanılmaz yardımcı oldunuz bir türlü hangi sıra ile çalışacağımı kestiremiyordum siz sırasına göre yazmışsınız.
AYT fen kısmında elenecek konular nelerdir?
Merhaba arkadaşlar, direkt konuya giriyorum. Sayısalda 70k ile 100k sıralama benim istediğin bölümler için uygun bir sıralama. Ama aklımda bir soru var. AYT fen kısmında özellikle fizikte konu olarak elemeler yapmak istiyorum. Derece istemediğim için cidden zamanımı alacak konuları elemek...www.technopat.net
Hocam peki burada yazdığınız konulara geçebilmek için TYT fende hangi konuları bitirmem gerekiyor?
Son düzenleme: