Son 8 günde net nasıl arttırılır?

Ben öyle düşünüyorum. Ayrıca TYT Matematikte yaklaşık 10 soru gülünç kolay geliyor, çok kolay bir şekilde yapabileceğinizi düşünüyorum. Ama bu 8 gün sağlam çalışmalısınız, hatta şimdiden TYT Fen için tekrarlara başlamanız gerek.

Sorabilirsiniz hocam bildiğim bir şey ise yardımcı olayım.

Hocam şimdi büyük ihtimalle devlete hemşirelik gelmez. Onun için yakınımızdaki(50 km bayağı yakın ) üniversiteye gitsem, ilk sene ortalamamı yüksek tutsam, yatay geçişle devlete gecemez miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şimdi büyük ihtimalle devlete hemşirelik gelmez. Onun için yakınımızdaki(50 km bayağı yakın ) üniversiteye gitsem ilk sene ortalamamı yüksek tutsam yatay geçişle devlete gecemez miyim?

Geçebilirsiniz ortalamayı yüksek tutmak önemli bir de geçmek istediğiniz üniversitedeki yatay geçiş şartlarına mutlaka bakın.

Hocam şimdi büyük ihtimalle devlete hemşirelik gelmez. Onun için yakınımızdaki(50 km bayağı yakın ) üniversiteye gitsem, ilk sene ortalamamı yüksek tutsam, yatay geçişle devlete gecemez miyim?

Yani bunun zorlugu ya da olmama ihtimali var mıdır? Malum ozel bayağı pahalı. Bunun dışında gidecegim devlet ünisinin sıralaması berbat (7 Aralık).ihtimalim daha fazla artar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana dürüst olacağım, net arttırmak için çok kötü bir zaman seçmişsin. Seri deneme çöz ve yapamadığın soruları analiz et. Belki 1-2 soru kurtarırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…