Son 8 günde net nasıl arttırılır?

Hocam ben matematiğe odaklanmıştım ama sanırım matematik dışında diğer derslere odaklanmam daha doğru olur öyle mi? Bir de hocam geçen sene yerleşenlerin net ortalamasını ekledim. Benim de OBP 403 buraya yerleşebilir miyim? Teşekkürler.Eki Görüntüle 2510923
Ben öyle düşünüyorum. Ayrıca TYT Matematikte yaklaşık 10 soru gülünç kolay geliyor, çok kolay bir şekilde yapabileceğinizi düşünüyorum. Ama bu 8 gün sağlam çalışmalısınız, hatta şimdiden TYT Fen için tekrarlara başlamanız gerek.

Sorabilirsiniz hocam bildiğim bir şey ise yardımcı olayım.

Hocam şimdi büyük ihtimalle devlete hemşirelik gelmez. Onun için yakınımızdaki(50 km bayağı yakın ) üniversiteye gitsem, ilk sene ortalamamı yüksek tutsam, yatay geçişle devlete gecemez miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şimdi büyük ihtimalle devlete hemşirelik gelmez. Onun için yakınımızdaki(50 km bayağı yakın ) üniversiteye gitsem ilk sene ortalamamı yüksek tutsam yatay geçişle devlete gecemez miyim?

Geçebilirsiniz ortalamayı yüksek tutmak önemli bir de geçmek istediğiniz üniversitedeki yatay geçiş şartlarına mutlaka bakın.

Hocam şimdi büyük ihtimalle devlete hemşirelik gelmez. Onun için yakınımızdaki(50 km bayağı yakın ) üniversiteye gitsem, ilk sene ortalamamı yüksek tutsam, yatay geçişle devlete gecemez miyim?

Yani bunun zorlugu ya da olmama ihtimali var mıdır? Malum ozel bayağı pahalı. Bunun dışında gidecegim devlet ünisinin sıralaması berbat (7 Aralık).ihtimalim daha fazla artar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben sene boyunca düzenli bir şekilde çalışamadım. Bu yüzden de netlerim çok yüksek değil. Türkçe 27, matematik 7-12 değişiyor, sosyal(en zayıf olduğum) 7-8, fen 7 civarı. Güncel OBP 403 ve ben Akdeniz Üniversitesi bilgisayar programcılığı istiyorum. Kısa sürede netlerimi arttırmak için önerileriniz var mıdır? Çok teşekkürler.
Sana dürüst olacağım, net arttırmak için çok kötü bir zaman seçmişsin. Seri deneme çöz ve yapamadığın soruları analiz et. Belki 1-2 soru kurtarırsın...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı