crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #11 Şükrü Ali Ögel dedi: Güya düzgün bir Anadolu kazandım. Okulumu göremiyorum okul mu one? Birisi aydınlatsın. Genişletmek için tıkla... Hocam anadolu lisesi nasıl ben 87 obp si olan bir anadolu hedefliyorumda.
Şükrü Ali Ögel dedi: Güya düzgün bir Anadolu kazandım. Okulumu göremiyorum okul mu one? Birisi aydınlatsın. Genişletmek için tıkla... Hocam anadolu lisesi nasıl ben 87 obp si olan bir anadolu hedefliyorumda.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 29 Mayıs 2021 #12 crypotx dedi: Hocam Anadolu lisesi nasıl ben 87 OBP'si olan bir Anadolu hedefliyorumda. Genişletmek için tıkla... Lise'ye yeni mi başlayacaksın?
crypotx dedi: Hocam Anadolu lisesi nasıl ben 87 OBP'si olan bir Anadolu hedefliyorumda. Genişletmek için tıkla... Lise'ye yeni mi başlayacaksın?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #13 KenshiPochita dedi: Ders nedir yahu? Bilen biri aydınlatsın. Genişletmek için tıkla... Ben bir şeyler hatırlıyorum... Bir zil vardı o zil çaldığında hemen gitmez isek birisi çöp kovasına gönderiyordu.
KenshiPochita dedi: Ders nedir yahu? Bilen biri aydınlatsın. Genişletmek için tıkla... Ben bir şeyler hatırlıyorum... Bir zil vardı o zil çaldığında hemen gitmez isek birisi çöp kovasına gönderiyordu.
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #14 166770 dedi: Lise'ye yeni mi başlayacaksın? Genişletmek için tıkla... Yok daha başlamadım. 8. sınıfım hala. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
166770 dedi: Lise'ye yeni mi başlayacaksın? Genişletmek için tıkla... Yok daha başlamadım. 8. sınıfım hala.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 29 Mayıs 2021 #15 UçanİneğeVuranFil dedi: Ben bir şeyler hatırlıyorum... Bir zil vardı o zil çaldığında hemen gitmez isek birisi çöp kovasına gönderiyordu. Genişletmek için tıkla... Bir de kantin var idi. Orada tren oluyordu. Kamp gibi bir şey. crypotx dedi: Yok daha başlamadım. 8. sınıfım hala. Genişletmek için tıkla... Allah yardım etsin.
UçanİneğeVuranFil dedi: Ben bir şeyler hatırlıyorum... Bir zil vardı o zil çaldığında hemen gitmez isek birisi çöp kovasına gönderiyordu. Genişletmek için tıkla... Bir de kantin var idi. Orada tren oluyordu. Kamp gibi bir şey. crypotx dedi: Yok daha başlamadım. 8. sınıfım hala. Genişletmek için tıkla... Allah yardım etsin.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 29 Mayıs 2021 #16 crypotx dedi: Okul mu, o ne? Genişletmek için tıkla... Şaka maka 10. Sınıfı okula gitmeden bitirdim he.
crypotx dedi: Okul mu, o ne? Genişletmek için tıkla... Şaka maka 10. Sınıfı okula gitmeden bitirdim he.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 29 Mayıs 2021 #17 Katılıyorum. Biz zaten tüm derslerimizi aldık, eksiğimiz kalmadı. Dersi dinlemeyen adam yine dinlemez. Telafilik bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Katılıyorum. Biz zaten tüm derslerimizi aldık, eksiğimiz kalmadı. Dersi dinlemeyen adam yine dinlemez. Telafilik bir durum olduğunu düşünmüyorum.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 29 Mayıs 2021 #18 156318 dedi: Katılıyorum. Biz zaten tüm derslerimizi aldık, eksiğimiz kalmadı. Dersi dinlemeyen adam yine dinlemez. Telafilik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim sınavlar bile bitti. Ama bizi hala 1 Haziran'da yüz yüze eğitime başlatmak istiyorlar.
156318 dedi: Katılıyorum. Biz zaten tüm derslerimizi aldık, eksiğimiz kalmadı. Dersi dinlemeyen adam yine dinlemez. Telafilik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim sınavlar bile bitti. Ama bizi hala 1 Haziran'da yüz yüze eğitime başlatmak istiyorlar.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #19 166770 dedi: Bir de kantin var idi. Orada tren oluyordu. Kamp gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet boyum kısa olduğu için eziliyordum. Kantin ne onu pek hatırlamıyorum ama. 166770 dedi: Bizim sınavlar bile bitti. Ama bizi hala 1 Haziran'da yüz yüze eğitime başlatmak istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir tek ben mi okula gitmek istemiyorum?
166770 dedi: Bir de kantin var idi. Orada tren oluyordu. Kamp gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet boyum kısa olduğu için eziliyordum. Kantin ne onu pek hatırlamıyorum ama. 166770 dedi: Bizim sınavlar bile bitti. Ama bizi hala 1 Haziran'da yüz yüze eğitime başlatmak istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir tek ben mi okula gitmek istemiyorum?
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 29 Mayıs 2021 #20 UçanİneğeVuranFil dedi: Evet boyum kısa olduğu için eziliyordum. Kantin ne onu pek hatırlamıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Günler öncesinden kalma taş gibi simitleri kazık fiyata aldığımız yer idi.
UçanİneğeVuranFil dedi: Evet boyum kısa olduğu için eziliyordum. Kantin ne onu pek hatırlamıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Günler öncesinden kalma taş gibi simitleri kazık fiyata aldığımız yer idi.