Son ders 18 Haziran etiketi

Bence boş yapıyorlar. Okullar şu anda bitmeli! 1 ay uzatmak nedir yahu? Eşek başı mıyız biz.

18 Haziran'a kadar devam edecekse bu bir şeylerin eksik olduğunu göstermez mi? Bu şekilde LGS'ye gireceğim bir de 🙁
Gitmeyi düşünmüyorum LGS'den sonra. Girsem de bir şey değişmeyecek, ben de 99.2 OBP ile bir Anadolu Lisesi'ne gideceğim.

18 Haziran'a kadar devam edecekse bu bir şeylerin eksik olduğunu göstermez mi? Bu şekilde LGS'ye gireceğim bir de 🙁
Gitmeyi düşünmüyorum LGS'den sonra. Girsem de bir şey değişmeyecek, ben de 99.2 OBP ile bir Anadolu Lisesi'ne gideceğim.
hocam 99.2 8.sınıfnımzı genel puanınızmı :D.

Normalde LGS'den sonra işlememiz gereken konuları LGS'de soracaklar. Bana saçma gelen de bu. 6 Hazirandan sonra okulda ne yapacağız çok merak ediyorum.

Arkadaşlar Twitter'da son ders 18 Haziran etiketi gündem olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bence çok haklılar, okulu boş boş 1 ay uzatmanın anlamı yok. Çoğu kişi usandı zaten.
6 Haziran'dan sonra sınıf ve matematik öğretmenlerim dışında hiçbirinin yüzüne bakmam, okula da gelmeyeceğim. 10 ay boyunca bizi çalıştıran sistem için 1 ay daha verip dinlenme vaktimi mi azaltayım? LGS'den sonra ne işime yarayacak?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı