Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 29 Mayıs 2021 #21 166770 dedi: Arkadaşlar Twitter'da son ders 18 Haziran etiketi gündem olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bence çok haklılar, okulu boş boş 1 ay uzatmanın anlamı yok. Çoğu kişi usandı zaten. Genişletmek için tıkla... Okulun açılacağını sanmam açılsada kimse gitmez bence sıcakta.
166770 dedi: Arkadaşlar Twitter'da son ders 18 Haziran etiketi gündem olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bence çok haklılar, okulu boş boş 1 ay uzatmanın anlamı yok. Çoğu kişi usandı zaten. Genişletmek için tıkla... Okulun açılacağını sanmam açılsada kimse gitmez bence sıcakta.
halimoo Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #22 crypotx dedi: Hocam anadolu lisesi nasıl ben 87 obp si olan bir anadolu hedefliyorumda. Genişletmek için tıkla... 87 obp derken?
crypotx dedi: Hocam anadolu lisesi nasıl ben 87 obp si olan bir anadolu hedefliyorumda. Genişletmek için tıkla... 87 obp derken?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #23 166770 dedi: Günler öncesinden kalma taş gibi simitleri kazık fiyata aldığımız yer idi. Genişletmek için tıkla... Evet! Kantini hatırladım birisi para verip soğuk su al gel diyordu.
166770 dedi: Günler öncesinden kalma taş gibi simitleri kazık fiyata aldığımız yer idi. Genişletmek için tıkla... Evet! Kantini hatırladım birisi para verip soğuk su al gel diyordu.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 29 Mayıs 2021 #24 UçanİneğeVuranFil dedi: Ben bir şeyler hatırlıyorum... Bir zil vardı o zil çaldığında hemen gitmez isek birisi çöp kovasına gönderiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam siz fazla ironi yapmayın sonra mute yiyorsunuz pensive. (!)
UçanİneğeVuranFil dedi: Ben bir şeyler hatırlıyorum... Bir zil vardı o zil çaldığında hemen gitmez isek birisi çöp kovasına gönderiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam siz fazla ironi yapmayın sonra mute yiyorsunuz pensive. (!)
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #25 halimoo dedi: 87 obp derken? Genişletmek için tıkla... Okulun okul başarı puanı 87.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 29 Mayıs 2021 #26 UçanİneğeVuranFil dedi: Evet! Kantini hatırladım birisi para verip soğuk su al gel diyordu. Genişletmek için tıkla... Aynen, bir de at eti gibi bir sucuklu tostu olan bir yerdi. KenshiPochita dedi: Hocam siz fazla ironi yapmayın sonra mute yiyorsunuz pensive. (!) Genişletmek için tıkla... Konu sahibi gereksiz mesaj diye raporlamaz ise. Bir şey olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
UçanİneğeVuranFil dedi: Evet! Kantini hatırladım birisi para verip soğuk su al gel diyordu. Genişletmek için tıkla... Aynen, bir de at eti gibi bir sucuklu tostu olan bir yerdi. KenshiPochita dedi: Hocam siz fazla ironi yapmayın sonra mute yiyorsunuz pensive. (!) Genişletmek için tıkla... Konu sahibi gereksiz mesaj diye raporlamaz ise. Bir şey olmuyor.
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #27 166770 dedi: Aynen, birde at eti gibi bir sucuklu tostu olan bir yerdi. Genişletmek için tıkla... Sucuklu tost istemiştim sucuklu tost parası alıp kaşarlı tost vermişlerdi lanet olası kantin.
166770 dedi: Aynen, birde at eti gibi bir sucuklu tostu olan bir yerdi. Genişletmek için tıkla... Sucuklu tost istemiştim sucuklu tost parası alıp kaşarlı tost vermişlerdi lanet olası kantin.
halimoo Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #28 crypotx dedi: Okulun okul başarı puanı 87. Genişletmek için tıkla... Ben lise sonunda oluşan puanı obp biliyorum. Bir de ayrı öyle bir şey varsa bilemiyorum onu eski kaldım heralde biraz.
crypotx dedi: Okulun okul başarı puanı 87. Genişletmek için tıkla... Ben lise sonunda oluşan puanı obp biliyorum. Bir de ayrı öyle bir şey varsa bilemiyorum onu eski kaldım heralde biraz.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #29 KenshiPochita dedi: Hocam siz fazla ironi yapmayın sonra mute yiyorsunuz pensive. (!) Genişletmek için tıkla... Tutamıyorum kendimi. 166770 dedi: Aynen, birde at eti gibi bir sucuklu tostu olan bir yerdi. Genişletmek için tıkla... At eti gibi mi? Taş zannediyordum. Birde döner alıyordum içinde tavuk yoktu...
KenshiPochita dedi: Hocam siz fazla ironi yapmayın sonra mute yiyorsunuz pensive. (!) Genişletmek için tıkla... Tutamıyorum kendimi. 166770 dedi: Aynen, birde at eti gibi bir sucuklu tostu olan bir yerdi. Genişletmek için tıkla... At eti gibi mi? Taş zannediyordum. Birde döner alıyordum içinde tavuk yoktu...
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 29 Mayıs 2021 #30 UçanİneğeVuranFil dedi: Tutamıyorum kendimi. At eti gibi mi? Taş zannediyordum. Bir de döner alıyordum içinde tavuk yoktu. Genişletmek için tıkla... Döner hiç almadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
UçanİneğeVuranFil dedi: Tutamıyorum kendimi. At eti gibi mi? Taş zannediyordum. Bir de döner alıyordum içinde tavuk yoktu. Genişletmek için tıkla... Döner hiç almadım.