Son dönemde artan üslup ve yazım sorunları

Onlar ceza alınca eline ne geçecek? Herkes kendine baksın. Gerisini yöneticiler hallediyor.
Aynen öyle şahsen forum açtığım zaman önemli bir şey var diye açıyorum bir de yazım yanlışı yaptığım için 3 saat engel yersem ne anlamı kaldı forum açmamın, işim için çabuk çözüm bulmak için forum açıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısıtlama kaldırılmayıp 30 saniyeye düşürülürse iyi olur ama tabii yönetim bilir.
Eğer bir konuda çok yazım yanlışü varsa tek tek raporlamak yerine bir moderatör'de etiketlenebilir.
Ama son zamanlarda konuların onaylanma sürecide arttı. Geçen hafta açtığım bir konu 7 saat gibi bir sürede onaylanmıştı galiba.
Oooo bayağı bi kotüymüş durum. Geçmiş olsun hocam.:D

@Recep Baltaş Merhaba, yeni konu açmadan sizi bilgilendirmek istedim. Bazı moderatörlerinizin görevini “kötüye” kullandığını belirtmek isterim. Buradaki kötünün anlamı etik değil, kişisel meseleleri de konuya dahil etmeleri anlamında. Biraz takip etseniz bile fark edeceğinizi düşünüyorum. :)
Evet, oluyor, fark ettiğimde de uyarıyorum. Ama tanrısal güçlerim yok olan biten her şeyi görebilecek.
Benim konuyu da trolleyenlere ceza verilmesi lazım.
Gerekli temizlik yapıldı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı