Son elektrik zamlarından sonra hala mining yapılır mı?

mami2341

Decapat
Başlıkta da söylediğim gibi şu son elektrik zamlarından sonra hala mining yapılır mı? RX 570 ile başlayıp her ay biriktirdiğim para ile ekran kartını yükseltmek istiyorum. Sizce mantıklı mıdır, aylık ne kadar kazancı olur? Çok olmasına gerek yok, günlük harçlık çıkarabilse yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konular hakkında bilgim yok lakin bence ekran kartını yükseltecek kadar kazanç vermez.

ekran kartını zaten mining den gelen kazanç ile değil kendim çalışıp biriktireceğim para ile her ay yükseltmeyi düşünüyorum
Bence 1 ay tecrübe edinin sonrası size kalmış artı ve eksilerine göre değerlendirebilirsiniz.

Bence 1 ay tecrübe edinin sonrası size kalmış artı ve eksilerine göre değerlendirebilirsiniz.
Bilen biri söylese de ona göre başlasam bu işe daha iyi olur, çok düşük kazanç elde edeceksem boş yere ekran kartı almak mantıksız olur

ETH ile kâr edilmemesi şu an için imkânsız. ETH çok düşmesi, zorluğun da yine çok(%100 ler lazım) düşmediği sürece tabii ki. Asıl soru bu kârlar sizi tatmin eder mi ? Cevaba göre başlayabilirsiniz.

Rx 570 eğer 4 gb değilse günde 13 lira civarı 4 gb ise günde 7 lira civarı bir getirisi var şuanda.
RX 570 kaç mh alıyor bilmiyorum ancak ben 31mh ile elektrik çıkmadan 33 günde 600TL kazanıyorum, siz düşünün yani.
O nasıl oluyor ya şuan ki fiyatlarda piyasa eski haline dönse normal de şuanda olması imkansız.

RX 570 eğer 4 GB değilse günde 13 lira civarı 4 GB ise günde 7 lira civarı bir getirisi var şu anda.

O nasıl oluyor ya şu anki fiyatlarda piyasa eski haline dönse normal de şu anda olması imkansız.

Evet fark ettim ETH düşmüş ancak ben Ethermine'dan 11 günde 0.005ETH çekiyorum. Ve baktığımda 0.005 ETH 190 lira yapıyor şu an yani 570 TL olmuş. Var mı bir itirazınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…