Son Evre Mide Kanseri İçin Umut Var mı?

Neden yaşlanmaya yakın kanser oluyoruz? Sitede tıpçı yok mu? Benim dedem de akciğer kanseri akrabalarda da kanserler yaygın anlamadım gitti. Bende de olma ihtimali vardır çünkü bazı hastalıklarımız var ırsi geçiyor hep:').
Yaşlandıkça DNA daha fazla hata yapmaya başlıyor. Bu da mutasyonlara, dolayısıyla kansere yol açıyor.

Allah şifa versin , geçmiş olsun sırf bunu yazmak için üye oldum.

Beeo marka takviye edici gıda üreten Sn. Aslı Elif tanuğur'a ulaşın ona bir sorun.
Bunun haricinde yine takviye edici gıda üreten Kyäni markasından yetkili birine ulaşın sorun.
Tavsiyeleri ince eleyip sık dokuyun, hemen her tavsiyeyi uygulamayın.
Doktorunuza danışın ve aile olarak kararınızı kendiniz verin.
Allahu Teala şifa ihsan eylesin.

Kardeşim geçmiş olsun, ben 4.sınıf tıptayım. Deden maalesef kanserin son evresinde, yani düzelebilme ihtimali az ama buradan yorum yapmam pek doğru değil çünkü elimde pek veri yok. Eğer dedende belirtiler daha yeni başlamışsa sağ kalımı birazcık daha uzun olabilir ama mide kanserleri affetmiyor. Yapman gereken bol dua ve kendine-yakınlarına dikkat etmen, çok geçmeden tarama testleri, mide kanseri kontrollerini yapman gerek. Ne kadar erken tanı o kadar çok hayatta kalma şansı.

Düzenleme:

Karına yayılmış, 4. evre ilerlemiş mide kanseri için hiç umut var mı?

Rahmetli dedem ve 3 kardeşi kanserden vefat etti dedem ülser idi.
Amcamın midesini aldılar 3 ay önce 130 kilo adam çöp e döndü.
Kardeşim 38 yaşında metastaz kanseri yendi ( testis akciğer BAT'ın bağırsak ve beyinden yakalandı ) 12 senedir yatalak kaldı.
Ben 43 yaşımdayım ve bende de mide sorunları başladı. 20 senedir reflü için hap kullanıyorum sözüm o ki acılar yarışmaz herkesin acısı kendine büyük lakin rabbim herkese hayırlı acısız dertsiz ölüm versin.
Covid bitince bende tedaviye başlayacağım gidemiyorum gastrolojiler kapalı acilden de gitmiyorum acillik değilim.
Kaderde varsa yaşarız be usta.

Rahmetli dedem ve 3 kardeşi kanserden vefat etti dedem ülser idi.
Amcamın midesini aldılar 3 ay önce 130 kilo adam çöp e döndü.
Kardeşim 38 yaşında metastaz kanseri yendi ( testis akciğer BAT'ın bağırsak ve beyinden yakalandı ) 12 senedir yatalak kaldı.
Ben 43 yaşımdayım ve bende de mide sorunları başladı. 20 senedir reflü için hap kullanıyorum sözüm o ki acılar yarışmaz herkesin acısı kendine büyük lakin rabbim herkese hayırlı acısız dertsiz ölüm versin.
Covid bitince bende tedaviye başlayacağım gidemiyorum gastrolojiler kapalı acilden de gitmiyorum acillik değilim.
Kaderde varsa yaşarız be usta.

Sağ ol hocam. Benim annemin tarafta sizin ki kadar acı. Beyin tümörinden kansere hepsi var. Zaten ilk önce ülser olmuştu dedem. Yıllarca anlayamadılar. Zamanını iyi geçireceğim onla. Acaba ne kadar daha yaşar Allah bilir. Şu an çok iyi gözüküyor.
Allah şifa versin , geçmiş olsun sırf bunu yazmak için üye oldum.

Beeo marka takviye edici gıda üreten Sn. Aslı Elif tanuğur'a ulaşın ona bir sorun.
Bunun haricinde yine takviye edici gıda üreten Kyäni markasından yetkili birine ulaşın sorun.
Tavsiyeleri ince eleyip sık dokuyun, hemen her tavsiyeyi uygulamayın.
Doktorunuza danışın ve aile olarak kararınızı kendiniz verin.
Allahu Teala şifa ihsan eylesin.
Size ne kadar teşekkür etsem az. Allah razı olsun temiz kalbiniz için. Deneyeceğim ve bakıcam.
Sağolasınız.
Kardeşim geçmiş olsun, ben 4.sınıf tıptayım. Deden maalesef kanserin son evresinde, yani düzelebilme ihtimali az ama buradan yorum yapmam pek doğru değil çünkü elimde pek veri yok. Eğer dedende belirtiler daha yeni başlamışsa sağ kalımı birazcık daha uzun olabilir ama mide kanserleri affetmiyor. Yapman gereken bol dua ve kendine-yakınlarına dikkat etmen, çok geçmeden tarama testleri, mide kanseri kontrollerini yapman gerek. Ne kadar erken tanı o kadar çok hayatta kalma şansı.

Düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Herhalde kanserin en pis çeşidi. Mide kanamasıyla bizde öğrendik. Ama şu an belirti yok. Gayet iyi ve mutlu henüz bilmiyor. Doktor ameliyata değmez boş yere acı vermeyelim dedi. Karına bile sıçramış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı