Son gelen zamlardan sonra PS5 mi Series X mi?

KemalRenas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz artık PS da bir oyun 3 bin fiyatına kadar ulaştı. Ben bir PS4 kullanıcısıyım normalde 1 2 ay önce PS5 alacaktım ancak duydum ki PS5 Pro çıkıyormuş onu bekleyeyim bari dedim ancak bu bekleme sürecindeki zamlar vallahi gına getirdi artık eskiden PS özel oyunları vardı artık onlar da yok olanlarda çok pahalı sonra bir Xbox Store bakayım dedim orada 150 TL olan olun PS da 1K 2K normalde PS4'teki oyunlarımı PS5'e geçirmek için PS5 almayı düşünüyordum ama zamlardan sonra oyunları bırakıp Xbox Series X alıp ardından da Game Pass almak geldi. Sizce PS5 mi aliyim yoksa PS5 Pro'yu mu bekleyeyim yoksa Series X mi aliyim? Cevap verecekler için şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Series X tercih ettim çünkü hazırda Game Pass'im vardı ve PS oyunlaru çok pahalı geldi. Eğer PS özel oyunlarını oynamak istiyorsanız PS almak durumunda kalıyorsunuz. Onun dışında Series X daha mantıklı bence.

PS' nın gamepass gibi bir servisi yok mu ?
varda gamepass kadar iyi değil

hocam ben xbox tarafını pek bilmediğim için soruyorum da cahilliğime ver bu xbox konsollarınında pro modeli çıkıyor mu acaba

fiyat olarak tabiki xbox ama ps5 in yerini almaz bence

PS5 Pro halen daha sadece söylenti. Resmi bir duyuru yok. Onu konsol karşılaştırmalarına dahil etmeyin bence.

PS4 kütüphaneniz genişse PS5'e geçmeyi düşünebilirsiniz. Yeni çıkan EA, Activision vb. firmaların oyunları da Xbox'da pahalı olacak fakat oynamadığınız eski nesilden ve yakın zamanda çıkan oyunlar varsa PS çok cep yakacaktır.

Xbox'ın avantajı sayılı firma haricinde mağaza oyunlarında yerel fiyatlandırma yapıyor, aboneliğine ilk günden özel oyunlarını getiriyor, EA Play aboneliğini dahil kılıyor, geriye uyumluluk ile eski oyunlarını destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…