Önceki nesillerde çıkıyordu ama bu nesil çıkarmayacaklarını söylediler diye biliyorum.hocam ben xbox tarafını pek bilmediğim için soruyorum da cahilliğime ver bu xbox konsollarınında pro modeli çıkıyor mu acaba
Önceki nesillerde çıkıyordu ama bu nesil çıkarmayacaklarını söylediler diye biliyorum.hocam ben xbox tarafını pek bilmediğim için soruyorum da cahilliğime ver bu xbox konsollarınında pro modeli çıkıyor mu acaba
Var da Game Pass kadar iyi değil.
Hocam ben Xbox tarafını pek bilmediğim için soruyorum da cahilliğime ver bu Xbox konsollarınında Pro modeli çıkıyor mu acaba?
Xbox nasıl bir yol izler bilmiyorum ama PS5 Pro'ya rakip bir konsol çıkartabilirler.
hocam bende öyle düşünüyordum da eskiden bir oyuna 3 bin tl verilir mi yaEğer PC varsa veya genelde hikayeli oyunlar oynuyorsanız kesinlikle PS 5 fakat çok hikayeli oyun oynamıyorsanız genelde Online ağırlıklı ise Series X daha mantıklı.
forza horizon gelir miMicrosoft yeni konsol çıkartmayı planlamiyor amaçları Cloud Gaming ve Game Pass erişilebilirlik satıyorlar kendi oyunlarıda PS5'e gelecek.
El konsolu çıkaracakları iddiası var. Sanırım ara konsol çıkartmayacaklar. El konsolu, Game Pass ve Cloud üzerinden yürürler bence.Xbox nasıl bir yol izler bilmiyorum ama PS5 Pro'ya rakip bir konsol çıkartabilirler.
Hocam bende öyle düşünüyordum da eskiden bir oyuna 3 bin TL verilir mi ya.
Forza Horizon gelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.