Son gelen zamlardan sonra PS5 mi Series X mi?

Eğer PC varsa veya genelde hikayeli oyunlar oynuyorsanız kesinlikle PS 5 fakat çok hikayeli oyun oynamıyorsanız genelde Online ağırlıklı ise Series X daha mantıklı.

Eğer PC varsa veya genelde hikayeli oyunlar oynuyorsanız kesinlikle PS 5 fakat çok hikayeli oyun oynamıyorsanız genelde Online ağırlıklı ise Series X daha mantıklı.
hocam bende öyle düşünüyordum da eskiden bir oyuna 3 bin tl verilir mi ya

Microsoft yeni konsol çıkartmayı planlamiyor amaçları Cloud Gaming ve Game Pass erişilebilirlik satıyorlar kendi oyunlarıda PS5'e gelecek.
forza horizon gelir mi

PS4'te özel oyunları oynadıysanız gerek yok PS5'e. Ya iyi bir pc alın ya da ucuz olsun diye ikinci el Series X alın. Gta 6'yı vesaire de yüksek performansla oynarsınız çıkınca.

O dijitaldeki PS5 oyun fiyatları habire zamlanmaya devam edecek, benden söylemesi. Plus üyeliğindeki oyunların tamamını sevmeyeceksiniz belli bir süre sonra doğal olarak, o zaman mağazaya girdiğinizde ağzınız açık kalır :D

Hocam bende öyle düşünüyordum da eskiden bir oyuna 3 bin TL verilir mi ya.

Basit Plus'ta birçok ozel oyun var olmayan ozel oyunları istiyorsan parayı verip alacaksın bende PS5 alacaktım fakat 7900 GRE alacağım onun yerine cunku PS5 oyunlari PC'ye geliyor ve PS5 de 2K 60 FPS stabil olmayanı oyun PC'de FSR 3 ile 2K Ultra 100 FPS ustu ve çok daha ucuz.

Hocam bende öyle düşünüyordum da eskiden bir oyuna 3 bin TL verilir mi ya.

Forza Horizon gelir mi?

Sizdirildi Forza dahi hepsi gelecek Starfield falan da var bugünkü Xbox sunumunda Forza 5'ten bahsedecekler mis oda muhtelemelen sizdirilan PS5 tanıtımı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı