Son gün kaldı

Siz girdiniz mi hiç?

Saymadım sayamadım girdiğim sınav adedini. Lise sınavına da girmiştim sanırım kötü geçmişti. Normal bir düz liseye gittim. Sonra ilham geldi. Yani kısaca her şeyin sonu değil.

Saymadım sayamadım girdiğim sınav adedini. Lise sınavına da girmiştim sanırım kötü geçmişti. Normal bir düz liseye gittim. Sonra ilham geldi. Yani kısaca her şeyin sonu değil.
Hocam şimdi farklı bir konuya gireceğim buradan yazsam sıkıntı olur mu ?

Sınava kadar her gün deneme çözebilirsin. Ben öyle yaptım sanki denemeye giriyormuş psikolojisinde yks ye girdim.
Her gün 1 tyt 1 ayt çözüyorum

Hocam şimdi farklı bir konuya gireceğim buradan yazsam sıkıntı olur mu ?

Her gün 1 tyt 1 ayt çözüyorum
O şekilde devam edebilirsin veya 1 gün tyt 1 gün ayt çözebilirsin. Ben 1 gün tyt 1 gün ayt çözüyrodum tam gerçek sınav saatinde başlıyordum ve kütüphanede çözüyordum. Evde farklı bir rahatlık oluyordu.

Hocam benim okulda sevdiğim bi kız var sevdiğimden haberi var şu anlık sınav sonrasına erteledim onun da kararıyla ve ben ondan yaklaşık 10-15 net düşük yapıyorum ona yetişemezsem ne yapacağım bilmiyorum ve ara kapanmıyor kahroluyorum ne yapacağım bilmiyorum eğer kazanırsam yeni laptop aldım doyasıya oyun oynayacağım spora gideceğim ehliyet alacağım ve istediğim kişiyle üniversite okuyabileceğim ama kazanamazsam her şey tepetaklak olacak ne oyun oynayabileceğim ne ehliyete ihtiyacım olacak ne de spora vaktim olacak çok korkuyorum bu yüzden.

Sana bir abi tavsiyesi bunları düşünüp boşuna strese girme sınava gir ve çık. Hayatta daha neler göreceksin zaten seni gerçekten seviyorsa zaten aradaki puan farkından kaynaklanacak sorun inan bana en son düşünülecek sorun olur. Kısaca Müjgan'lardan uzak dur, Aysel'lere kapını açık tut. Sınava stressiz ve sağlam kafa ile gir. Böyle şeyleri de dert etme.

Bu sınavda stres çok şey kaybettiriyor hele tyt de.

Merhaba ben hiç calismadim ne yapmalıyım artık çare yok biliyorum ama sınavdan sonra ne yapmalıyım liseye geçince falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…