obp kaç seninMerhaba ben hiç calismadim ne yapmalıyım artık çare yok biliyorum ama sınavdan sonra ne yapmalıyım liseye geçince falan
Hesaplamadimobp kaç senin
Dasha Taran, güzel olduğu düşünülen ve ünlü denebilecek birisidir. Kendisinin bu resmi şu anda burada profil fotoğrafı akımına dahil edildi.Şu profil fotosunun anlamı ne?![]()
Merhaba ben hiç calismadim ne yapmalıyım artık çare yok biliyorum ama sınavdan sonra ne yapmalıyım liseye geçince falan
Dayı sana sınavdan sonra koçluk yapmak isterim sadece iyilik için sınav hakkında çok tecrübe edindim birileri faydalansın istiyorum yazabileceğim bir yer varsa söylersen sana yardım etmek isterim.Merhaba ben hiç calismadim ne yapmalıyım artık çare yok biliyorum ama sınavdan sonra ne yapmalıyım liseye geçince falan
Discord varmıDayı sana sınavdan sonra koçluk yapmak isterim sadece iyilik için sınav hakkında çok tecrübe edindim birileri faydalansın istiyorum yazabileceğim bir yer varsa söylersen sana yardım etmek isterim.
kaçıncı sınıfsınDayı sana sınavdan sonra koçluk yapmak isterim sadece iyilik için sınav hakkında çok tecrübe edindim birileri faydalansın istiyorum yazabileceğim bir yer varsa söylersen sana yardım etmek isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.