Burada geçireceğin vakitte otur çalış. Saat 21.00. 24'e kadar 3 saatin var. 3 periyota bölüp çalış, mola da ver. Öyle sabahlamanı gerektirecek bir durum yok.
Kendi hakkıyla yapmadıktan sonra ne anlamı var. Başkasının hakkını yemek mantıklı mı ?Daha önceden çalışmadığıysan gerçekçi olalım. Son gün çalışsan da iyi bir sonuç alman çok zor.
Etik değil ama elindeki en iyi seçenek gibi duruyor.
Eki Görüntüle 390610
Tüm konulara çalışmak yerine önemli, üzerinde çok durulan konulara ağırlık ver belki böyle bir şekilde iyi bir puan alabilirsin. Bundan sonra son gün çalışma sınava bu çok yanlış bir tutum ileride çok sıkıntı yaşarsın.Yarın matematik sınavımız var ve bende çok çalışamadım. Önerileriniz var mı? Bu arada sizce sabaha kadar çalışsam mı yoksa uyusam mı?
Lütfen olumsuz mesajlarınızı yarına saklayın. Moralimin bozulmasını istemiyorum.
Güzel dediniz. Peki mantık nedir? Uygun bir zamanda konu açarım ve tartışırız.Kendi hakkıyla yapmadıktan sonra ne anlamı var. Başkasının hakkını yemek mantıklı mı ?
Son güne bırakmak mantıklı değil fakat çalış ve tevekkül et Allah sana çalışmanın emeğini verecektir. Tabikide konu açarsanız tartışırız.Güzel dediniz. Peki mantık nedir? Uygun bir zamanda konu açarım ve tartışırız.
Şuan ben de çalışıyorum ve yarın benimde sınavım var. Eh işte 10 dakika çalışıp, 30 dakika böyle dolanıyorum.Yarın matematik sınavımız var ve bende çok çalışamadım. Önerileriniz var mı? Bu arada sizce sabaha kadar çalışsam mı yoksa uyusam mı?
Lütfen olumsuz mesajlarınızı yarına saklayın. Moralimin bozulmasını istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.