Son Güncellemeler Windows 11’de Başlat Menüsünü Bozuyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows-11-Gorev-Cubugu-Baslat.jpg

İnternet ortamındaki raporlara ve Microsoft belgelerine göre, gelen iki toplu Windows 11 güncellemesi (KB5015882 ve KB5015814) bazı kullanıcılar için ciddi sorunlara yol açıyor. En son güncellemeler, işletim sistemindeki bir hata nedeniyle Başlat menüsünü açmaya çalıştığınız anda kaybolmasına neden olabiliyor. Başlat menüsüyle ilgili bazı kritik sorunlar olduğunu öne süren çok sayıda rapor gündemde. Neyse ki Microsoft […]

Devamı: Son Güncellemeler Windows 11’de Başlat Menüsünü Bozuyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Windows 11 için erken dendiğinde linç yiyelim.

Olayın Windows 11 ile bir gram alakası yok, Windows işletim sisteminde gelen bir güncellemenin başka bir özelliği bozduğu yıllardır görülen bir şey Windows 11'e özel değil. Windows 10 da mükemmel değildi, onun re-skini olan Windows 11 de değil haliyle, gayet normal bunlar.

gayet normal bunlar.

Bunlarin normal karsilanacak bir tarafi yok. Her guncelleme ile bir ozelligin bozulmasi nasil normal olabilir?
Evet belki Windows 11 ile baslamadi bu olay ancak gelistiricilerin de surekli ayni donguyle bu tur hatalar meydana getirerek "guncelleme" eklemesini normal bulmuyorum.

Bunlarin normal karsilanacak bir tarafi yok. Her guncelleme ile bir ozelligin bozulmasi nasil normal olabilir?
Evet belki Windows 11 ile baslamadi bu olay ancak gelistiricilerin de surekli ayni donguyle bu tur hatalar meydana getirerek "guncelleme" eklemesini normal bulmuyorum.
Windows/Microsoft için normal, bunlar hoşuna gitmiyorsa Linux kullanabilirsin.

Microsoft için normal

Microsoft icin degil, belki kullanicilar icin normal karsilanabilir. Sonucta ortada sorgulamadan koru korune her seyini kullanan milyarlarca insan var. Alismislar Windows'un tekelligine, onsuz hareket edemedikleri icin "normal" sayilir sanirim kullanicilar icin.

bunlar hoşuna gitmiyorsa Linux kullanabilirsin.

Her yeni guncellemeyle bir ozelligin bozulmasi hosuma gitmiyor dostum, evet. Bozulan ozellikleri kullanamamaniz sizin hosunuza gidiyor sanirim.

Bu arada Windows kullandigimi nereden cikardin? Halihazirda Slackware kullaniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı