Son günlerde FPS düşmesi olmaya başladı

dncr_ege

Decapat
Daha fazla  
Sıfır bir bilgisayar aldım. İlk başta sıkıntı yoktu fakat son günlerde ciddi miktarda FPS düşüyor donanımlar iyi, ısınma sorunu için de ne olur ne olmaz diye soğutucu da aldık. Belki sürücüler güncel olmadığı içindir diye güncelledim fakat o da işe yaramadı. Ne yapsam yükselmiyor FPS. Aradım sordum uzaktan ufak tefek ayarlamalar oldu fakat yine çok bir şey değişmedi. Bir bilen var mı nasıl çözebilirim bu durumu?

İlk format atın duzelirse sıkıntı yok düzelmezse götürün. Süreç 2 haftayı buluyor gelmesi gitmesi ben sizin için diyorum lazım değilse gönderin.
Haklı olabilirsin. Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. Eğer olmazsa servise göndereceğim. Ek olarak bir şey soracağım. Ayarlardan bilgisayarı sıfırlama seçeneği var, format ile arasındaki fark nedir?

İlk format atın duzelirse sıkıntı yok düzelmezse götürün. Süreç 2 haftayı buluyor gelmesi gitmesi ben sizin için diyorum lazım değilse gönderin.
Format atmak istiyorum fakat format attıktan sonra eğer düzelmezse servis yapmaz veya kullanıcı hatası falan diye ek bir ücret alabilir veya garanti bozulur falan diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Kullanıcı hatalı kapsamına giren işlemler overclock yapıp donanima zarar vermissindir, mesela ekranda çizgi cikmistir yanlışlikla üstüne baskı yapması sonucu oluşmuştur bu tür sıkıntılar kullanıcı hatasına girer. Sizin sorununuz kullanıcı hatası kapsamına girmez. Sıfırlama ve format arasındaki fark, sıfırlama seçeneği sadece dosyalarınızı silip Windows dosyaları olduğu gibi kalır. Bunun sonucu eğer Windows dosyaları hasar gördüyse ki düşük FPS sorununuza buda sebep olmuş olabilir yine aynı sorunu yaşarsın. En temizi en iyisi her zaman temiz formattır. Format konusunda sorun yaşarsan yine yardımcı olurum.

Format yüzünden garantisi falan bozulmaz yani. format attıktan sonra servise gönderebilirmiyim demek istedim aslında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…